Stäm träff med en arkitekt.

Hos Myresjöhus hittar du bostäder ritade av några av branschens bästa arkitekter. Oavsett om du vill välja ett av våra färdigritade hus eller rita ditt hus från grunden kan de hjälpa dig hitta rätt.

Dina unika önskemål

Tillsammans med en av våra arkitekter kan du utforma ditt hus helt utifrån just dina visioner, önskemål och förutsättningar. Det kan handla om att ta vara på en unik utsikt från tomten – eller att skapa ytor som passar för just er familj och er vardag. Kanske fånga stiltraditionen i en viss region i landet? För vi lever ju trots allt våra liv på olika sätt. Därför kan vi hjälpa dig i arbetet med att spegla det.

Anpassa eller tänka nytt

Under mötet med arkitekten kan du både få hjälp med att anpassa en befintlig ritning eller att rita upp något helt nytt. Personen du får träffa är expert på att förverkliga det du har sett framför dig – såväl som att ta hänsyn till både tomtens förutsättningar och detaljplanen. Dessutom kan ni tillsammans hitta den lösning som stämmer bäst överens med din plånbok.

"På Myresjöhus har man alla möjligheter att göra resan ihop med en arkitekt och vara delaktig i utformningen av sitt hus."
Frida Andersson, chefsarkitekt på Myresjöhus

Vill du träffa en arkitekt?

Kontakta oss för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?