Beställ katalog

Visningshus

Flyttklart hus till salu

Västra Manhemsvägen 13, Bällsta, Vallentuna

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Källviken i Bällsta Strand. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du går i hustankar. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Under denna visning har du även möjlighet att uppleva vårt nya bostadsområde som växer fram i Bällsta Strand.

Källviken har en praktisk gavelställd entré som ligger vägg i vägg med tvättstugan och ger fri sikt in mot hallen och vardagsrummet när man kliver in i huset. De stora fönsterpartierna ger huset en påtaglig känsla av ljus och rymd. På entréplanet finns matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. I direkt anslutning ligger det väldisponerade köket och den trevliga köksön där du kan samtala med kocken under middagsbestyren. Här finns gott om plats för trevliga tillställningar med vänner och familj.

På husets övre plan finns det gott om plats för familjens privata liv. Här finns husets tre sovrum, ett trevligt och rymligt allrum, en klädkammare och ett lyxigare badrum.

Varmt välkommen på visning!

Henrik Nyberg Säljare 070-601 76 58 010-434 14 38

onsdag 17 jan 11:00-14:00

Anmälan till visning

Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Västerås

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.