Flyttklart hus

Klappersten

Sundbyviksvägen 89, Kvicksund, Eskilstuna

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Klappersten i Kvicksund, Eskilstuna. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 230 kvm med 8 rum och kök. På entréplan möts du av en rymlig hall med kapprum, tvätt och groventré direkt till höger. Direkt till vänster finner du ett hemmakontor med plats för två att arbeta samtidigt. Lite längre in finner du ett mindre badrum som är inrett med kakel och klinker, dushhörn och kommod. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som tillsammans bildar en samvaroyta på hela 68 kvm. Här finns det plats för såväl ett stort matbord, soffgrupp och mer därtill. Det här blir den perfekta ytan för att samla familj och vänner under årets alla högtider. Köket är modernt inrett med mörkgröna luckor, svarta vitvaror och en praktisk köksö. Intill köket finner du ett litet gästrum med plats för en enkelsäng.

När du tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett trevligt litet allrum med utång till husets generösa balkong. Här hittar du också husets master bedroom med egen walkin closet och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, dubbel kommod, duschvägg och dubbla duschar. På det här vånignsplanet finner du även 3 trevliga sovrum, klädkammare och ytterliggare ett badrum.

Läs mer om huset här.

lördag 3 dec 13:30-14:30

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Thomas Singelman

  • 010-434 14 17
  • 070-580 80 95

Husmodell

2-planshus

Klappersten x Lantlig

  • 166 m2
  • 4 sovrum
Mer om Klappersten x Lantlig

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Eskilstuna

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.