Flyttklart hus

Flyttklart Smart 156 Torslanda

Norra Dalhemsvägen 13, Torslanda, Björlanda

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 156 i Torslanda. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Nu har du möjlighet att besöka denna nyproducerade villa om 156 kvm med 6 rum och kök. Smart 156 är en av våra mest populära husmodeller.

Huset kommer vara vitmålat med svarta takpannor och ytterdörrar i basaltgrå. Detta hus har en modifierad planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. Här finns det gott om plats att samla både vänner och familj över mysiga middagar. Huset har fyra sovrum, varav ett ligger i direkt anslutning till en stor klädkammare. På överningen finns ett extra allrum och ett generöst badrum. Det här huset har även en balkong och ett stort entrétak i plåt, i sann New England stil.

Läs mer om huset här.

Anders Stenborg Säljare 070-601 54 98 070-601 54 98

tisdag 18 apr 16:00-17:00

Anmälan till visning

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Göteborg

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.