Beställ katalog

Visningshus

Smart 150

Furuhallsvägen 72, Uddevalla

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 150 i Furuhall. Det här är ett flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 150 kvm med 6 rum och kök. Huset har en fasad i lantlig stil med liggande panel, spröjsade fönster och dubbeldörrar. Vid entrén finner en balkong som också  fungerar som ett entrétak.

När du kliver in i det här huset möts du av en klinkad hall med förvaring för dina ytterkläder. Ett kliv till och du har nu kommit in i husets själ – vardagsrummet. Köket är u-format och inrett med vårt stilpaket black steel. Det ligger avskilt från vardagsrummet men i direkt anslutning mot matplatsen. På entréplan finner du också ett stort sovrum, kaklat badrum med duschhörn, takdusch och grå kommod samt tvättstuga.  

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett stort allrum med utgång till huets balkong. Här hittar du också tre trevliga sovrum, ett förråd och mindre badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschörn och grön kommod.

Läs mer om huset här. 

Visningen hålls av vår mäklare Marlene Bodin Sjöberg.
Boka dig till visningen via telefon eller mail till:
070-301 04 14 / marlene.bodin.sjoberg@fastighetsbyran.se.

Helen Hedlund Säljare 070-825 46 44 010-434 13 42

onsdag 13 dec 17:30-18:30

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 sovrum
Mer om husmodellen Smart 150
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Uddevalla

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.