Visningshus

Smart 150

Furuhallsvägen 70, Uddevalla

Flyttklart Smart 150 i Furuhall

I natursköna Furuhall med slående utsikt över Havstensfjorden har du nu möjlighet att uppleva ett flyttklart Myresjöhus. Huset visas under byggnation och är inte helt färdigställt. Välkommen på visning!

Flytta in i ett nybyggt Myresjöhus

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 150 kvm med 6 rum och kök. Huset har en fasad i lantlig stil med liggande panel, spröjsade fönster och dubbeldörrar. Vid entrén finner en balkong som också  fungerar som ett entrétak.

När du kliver in i det här huset möts du av en klinkad hall med förvaring för dina ytterkläder. Ett kliv till och du har nu kommit in i husets själ – vardagsrummet. Köket är u-format och inrett med vårt stilpaket black steel. Det ligger avskilt från vardagsrummet men i direkt anslutning mot matplatsen. På entréplan finner du också ett stort sovrum, kaklat badrum med duschhörn, takdusch och grå kommod samt tvättstuga.  

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett stort allrum med utgång till huets balkong. Här hittar du också tre trevliga sovrum, ett förråd och mindre badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschörn och grön kommod.

På tomten kommer vi att anlägga gräsmatta och bygga en liten altan. 

Läs mer om huset här. 

Bygg ditt drömhus i Furuhall

I Furuhall säljer vi nu tomter där du kan bygga ditt drömhus. Här bor du på höjden med strålande utsikt över Havstensfjorden. Området ligger strategiskt rätt och är en genomfartsled för kollektivtrafiken. Med omväxlande natur med både barrskogsdoft och mörkgröna bokskogar och en närhet till klippor och stränder inte långt borta. Här har du promenadavstånd till till handel och restaurang och har 8 minuters bilväg till Torp köpcentrum och resecentrum med bra kommunikation till Göteborg. I närområdet finns även skola och omsorg och det finns goda kommunikationer, både norrut och söderut.

Läs mer om tomterna här.

Varmt välkommen att boka tid för visning genom formuläret nedan!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 sovrum
Mer om Smart 150

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.