Beställ katalog

Områdesvisning

Upplev våra tomter

Högsättersvägen, Slaka

Lägen för husdrömmar i Slaka

Är det Slaka ditt nya liv börjar? Den 17 juni bjuder vi in till områdesvisning där du kan prata husdrömmar med vår säljare Michael och uppleva våra fina tomter som säljstartar den 19 juni. Även mäklare och Nordea finns på plats för att prata finansiering. Ett utmärkt utgångsläge för att hitta ditt drömläge tillsammans med oss på Myresjöhus.

I Slaka finns en dynamisk blandning av ny och gammal bebyggelse, och vackra grönområden. Här bor du i en lantlig och gemytlig miljö, samtidigt som du nära till det mesta du behöver i din vardag. Området är tryggt och lugnt och passar perfekt för dig som är ute efter ett familjevänligt boende. En lekplats kommer att byggas i området, så barnen kan enkelt springa och leka utan att du behöver tänka på logistiken. 

Välkommen att uppleva våra tomter i Slaka den 17 juni.

Här kan du läsa mer om tomterna.

 

Michael Tegnestål Säljare 072-523 88 83 010-434 13 84

lördag 17 jun 11:00-12:00

Anmälan till visning

Projekt

Kommande försäljning

Tomter i Slaka

Slaka

  • Antal bostäder 15 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart 19 juni 2023
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.