Områdesvisning

Områdesvisning

Tahe

Områdesvisning i Tahe

Den 1 oktober bjuder vi in till områdesvisning. Vi kommer att bjuda på korv med bröd och kaffe, och på plats hittar ni vår säljare Stefan som gärna svarar på era frågor. Kom och prata husdrömmar, gå tipspromenad, spela på vårt lykohjul och mycket mer.

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I lugna och natursköna Tahe planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus från Myresjöhus.

Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra  Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill.

Förutom härliga aktiviteter som kan berika din vardag så finns också det mesta du behöver här för att få vardagen att gå ihop. Du har cykelavstånd till såväl skola som förskola, mataffärer, idrottsplats med mera.

Området består av totalt 15 tomter och 2 flyttklara hus som kommer att släppas i flera etapper. Utöver dessa kommer vi även att visa Brf Furuberget.

Fastighetsbeteckning och tomtstorleken kan komma att justeras något i väntan på slutförd fastighetsbildning. Du kan bygga valfri husmodell från Myresjöhus.

Läs mer och anmäl ditt intresse här.

lördag 1 okt 12:00-14:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57

Projekt

Försäljning pågår

Tahe

Tahe, Taberg

  • Antal bostäder 19 tomter
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus eller på våra kontor för VR-visning.

Läs mer här

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.