Flyttklart hus

Områdesvisning

Tahe

Områdesvisning i Tahe

Den 2 april bjuder vi in till områdesvisning i lugna och natursköna Tahe där ett nytt bostadsområde växer fram. Upplev våra nybyggda hus som är ute till försäljning. Det här är två Flyttklara hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Tahe är ett område med mycket att upptäcka och göra.  Oavsett om du föredrar härliga naturupplevelser i skog och mark eller kanske en paddelrunda med familjen så finns båda möjligheterna här – och mycket mer därtill.

Välkommen på visning den 2 april där du kan du uppleva våra lediga tomter i området, våra två fina Flyttklara hus av modellen Smart 149 samt SmålandsVillans Flyttklara hus, Villa Huskvarna. 

Under visningen bjuder vi på korv med bröd, kaffe och bullar. På plats hittar ni vår säljare Stefan, mäklare och Nordea som gärna svarar på era frågor

Läs mer om området här.

Varmt välkommen!

Stefan Malm Säljare 070-525 65 57 010-434 12 66

söndag 2 apr 11:00-13:00

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Tahe

Tahe, Taberg

  • Antal bostäder 19 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart 25 april
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.