Beställ katalog

Tomtvisning

Områdesvisning

Torsvägen, Kolmården

Områdesvisning i Torsviken

Upplev Torsviken den 28 september! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd.

Den 28 september bjuder vi in till områdesvisning där du kan uppleva både tomter, visningshus och projekt från Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS som bygger bostäder i samma område. 

Under visningen kan du uppleva
Lediga tomter

SmålandsVillan visningshus- Villa Huskvarna

Myresjöhus visningshus - Smart 149

Brf Skogspromenaden

Flyttklara Myresjöhus 

Välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva Torsviken!

Vägbeskrivning

Från Norrköping

Åk E4:an norr ut. Sväng av mot Getå (avfart 125). Följ vägen och sväng vänster mot Strömsfors. När du passerat Oskarshäll sväng första vägen till höger (det står en områdesskylt här). Följ vägen fram till du ser nybyggnationen.

Från Krokek

Passera Coop och ICA. Sväng höger in på Torsvägen. Följ den vägen ett par kilometer och vägen kommer svänga vänster, fortsätt vägen några hundra meter. Så kommer du till nybyggnationen startar.

Patrik Wirro Säljare 070-224 99 68 010-434 13 83

torsdag 28 sep 17:30-18:00

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Torsviken - en del av Krokek

Kolmården, Krokek

  • Antal bostäder ca. 45 tomter
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.