Beställ katalog

Områdesvisning

Upplev våra tomter

Ekhöjden, Vetlanda

Områdesvisning på Ekhöjden

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? På Ekhöjden i Vetlanda kan du nu förverkliga din husdröm i en trygg och harmonisk miljö. Den 31 maj bjuder vi in till områdesvisning där du kan uppleva våra fina tomter på plats.

På Ekhöjden, i Vetlanda, har du nu möjlighet att hitta hem tillsammans med oss på SmålandsVillan. Här bygger OBOS ett nytt kvarter där vi erbjuder radhus, kedjehus och tomter. På Ekhöjden får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dessutom är du aldrig långt ifrån tätorten Vetlanda där du hittar all service.

Välkommen att uppleva våra tomter i Vetlanda den 31 maj! På plats blir det tipspromenad och vi lottar ut presentkort på ICA.

Här kan du läsa mer om tomterna.

 

Stefan Malm Säljare 070-525 65 57 010-434 12 66

onsdag 31 maj 17:00-18:00

Anmälan till visning

Projekt

Kommande försäljning

Ladugården

Vetlanda, Ekhöjden

  • Antal bostäder 4 tomter
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.