Flyttklart

Flyttklart i Åkersberga

Tråsättravägen, Åkersberga

Flyttklart i Åkersberga

Besök Valsjövillorna i Åkersberga där Myresjöhus planerar att uppföra 14 bostäder i form av friliggande villor. Här bor du mitt i naturen med tallar och bergknallar som närmsta granne.

Strax öster om Åkersberga växer ett nytt bostadsområde upp som ska expandera i harmoni med befintlig natur. Området består av kuperad terräng, höga träd och vackra berghällar som bebyggelsen ska inspireras av och ta hänsyn till gällande höjdanpassning, variation och färgsättning. Husens fasadfärger och exteriör är därför noga utvalt för att samspela med omkringliggande natur som återspeglar landskapet och knyter samman husen med omgivningen.

Här bygger Myresjöhus Valsjövillorna. Ett flertal flyttklara hus som innebär att vi planerar huset färdigt och ger dig möjligheten att köpa ett nybyggt hus med planerad inflyttning och kontroll över alla kostnader.

Läs mer om Valsjövillorna.

Vägbeskrivning

I korsningen Tråsättravägen, Knipvägen följ vår skylt in till Valsjöskogen, därefter ligger Valsjöskogen på höger sida.

lördag 19 sep 12:00-14:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Magnus Thörnert

  • 010-434 14 39
  • 070-600 12 77

Säljare

Henrik Nyberg

  • 010-434 14 38
  • 070-601 76 58

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Bygg utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss.

Läs allt om erbjudandet