Visningsdag på Morö Backe

Pingstgatan, Skellefteå

Visningsdag på Morö Backe

Välkommen på visningsdag i Morö backe, Skellefteås största villaområde. Här erbjuder vi nu 7 tomter där du kan bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus.

Tomterna ligger fint nära till både naturen och centrum. Storleken på tomterna varierar från ca 750 m² upp till ca 1 000 m². I grannskapet ligger både förskolor och Morö Backe skola (F-9). Under knappa tio minuter tar du dig med bil till Skellefteås stadskärna med all tänkbar service och Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek. I Morö Backe är kommunikationerna goda med täta bussavgångar in till centrum.

Den 24 Augusti mellan 13-15 finns representanter från Myresjöhus på plats för att visa dig våra lediga tomter och berätta om vilka möjligheter det finns att bygga här. Nordea kommer också närvara under dagen för att besvara eventuella frågor som kan dyka upp kring byggnadslån med mera.  Även vårt moderbolag OBOS kommer finnas på plats för att berätta om deras Bostadsrättsförening Vinterängen och visa upp deras radhus som är till salu.

Vi bjuder på fika och kaffe till alla besökare.

Läs mer om tomterna här.

Varmt välkommen till vår visningsdag i Morö Backe!

lördag 24 aug 13:00-15:00

Anmäl dig till visningsdagen här

Säljare

Säljare

Mattias Förare

  • 076-131 48 34
  • 076-131 48 34