Beställ katalog

Visningshus

Arkitektritat 1,5 -planshus

Honungsvägen 9, Halmstad

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus.

Välkommen på visning i Halmstad. I vackra Ranagård kan du uppleva detta välplanerade 1,5-planshus och prata husdrömmar med vår säljare Victor.

I denna nyproducerade villa på 155 väldisponerade kvadratmetrar finns utrymme för såväl det sociala som det privata livet. Fina sällskapsytor och möjlighet till hela fyra sovrum – eller tre och ett dedikerat arbetsrum. Men också gott om praktiska godsaker som bra förvaringsytor, separat tvättstuga med groventré, och carport. 

Huset är en del av projektet Kv Skogsgläntan. Läs mer om huset här.

Välkommen!

Viktor Törnqvist Säljare 070-601 52 93

torsdag 8 jun 11:00-13:00

Anmälan till visning

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Halmstad

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.