Visningshus

Arkitektritat 1-planshus

Vitgransgatan 3, Södra Sandby

Arkitektritat hus i södra sandby

Välkommen att besöka vårt nya arkitektritade visningshus i Södra Sandby.

Arkitektens ord, Anna Lantz Niklasson:

Välkommen till vårt visningshus!
En modern tolkning av ett klassiskt vinkelhus med sadeltak om 165,6 m².
Det är ett ljust och luftigt 1-planshus med tydlig zon-indelning mellan den sociala och privata delen.

Direkt vid huvudentrén möts du av fint siktdjup genom hela huset och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet.

Föräldrasovrummet ligger i direkt anslutning till entrén och är därmed separerat från den sk. ”barn-zonen” som är placerad i vinkel mot gatan. Här inryms två barnrum med varsin klädkammare samt allrum och husets större badrum med badkar, samt wc/dusch.

Den sociala zonen, som löper mot husets baksida bjuder på ljus och rymd tack vare generösa fönsterpartier och ryggåstak. Här finns kök i vinkel med stor köksö, plats för matplats och vardagsrumsmöblemang! En zon, ett rum som gjort för social samvaro!

Huset har dessutom en väl tilltagen klädvård med plats för mycket förvaring– som gjort för en aktiv barnfamilj! Dessutom ger husets vinklade form en fin och insynsskyddad uteplats i.

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Besök visningsbyn Södersätra

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I Södersätra har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018. Upplev unika tvåplanshus med nyskapande lösningar som smarta hem-teknik och solceller integrerade i takpannorna.

Läs mer om Södersätra

Besök visningsbyn Södersätra

Därför ska du besöka våra visningshus i Södersätra

Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Läs hela artikeln här