Visningshus

Arkitektritat 1-planshus

Vitgransgatan 3, Södra Sandby

Arkitektritat hus i södra sandby

Välkommen att besöka vårt nya arkitektritade visningshus i Södra Sandby.

Arkitektens ord, Anna Lantz Niklasson:

Välkommen till vårt visningshus!
En modern tolkning av ett klassiskt vinkelhus med sadeltak om 165,6 m².
Det är ett ljust och luftigt 1-planshus med tydlig zon-indelning mellan den sociala och privata delen.

Direkt vid huvudentrén möts du av fint siktdjup genom hela huset och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet.

Föräldrasovrummet ligger i direkt anslutning till entrén och är därmed separerat från den sk. ”barn-zonen” som är placerad i vinkel mot gatan. Här inryms två barnrum med varsin klädkammare samt allrum och husets större badrum med badkar, samt wc/dusch.

Den sociala zonen, som löper mot husets baksida bjuder på ljus och rymd tack vare generösa fönsterpartier och ryggåstak. Här finns kök i vinkel med stor köksö, plats för matplats och vardagsrumsmöblemang! En zon, ett rum som gjort för social samvaro!

Huset har dessutom en väl tilltagen klädvård med plats för mycket förvaring– som gjort för en aktiv barnfamilj! Dessutom ger husets vinklade form en fin och insynsskyddad uteplats i.

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Fem anledningar att installera braskamin

Att installera en braskamin är både värmande och ekonomiskt – och inte minst en trivselhöjande detalj. Vi ger dig fem anledningar till varför du ska installera en i ditt hem.

Läs hela artikeln här

Värme och teknik - det här ingår i ett Myresjöhus

Inomhusmiljön är viktig. Oavsett temperaturen ute ska du alltid ha ett bekvämt klimat inne i ditt hus, till en låg kostnad. Därför erbjuder vi flera detaljer som gör din vardag enklare.

Läs mer här