Visningshus

Gryning

Nytorpsvägen 35, Örebro

Gryning i Örebro

Välkommen på visning av vårt nya fina visningshus Gryning i Örebro.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Gryning är ett praktiakt 1-planshus på 135 m2 med en smart uppdelning mellan sovrum och ytor där man kan samlas och umgås.

Huset är indelat i två olika zoner, en privat och en gemensam. I den privata delen finns de tre sovrummen, ett extra allrum, badrum, klädkammare och tvättstuga. Den andra delen av huset, med köket och vardagsrummet som samspelar, har en öppen planlösning. Om du vill öka rymden i rummet finns dessutom möjligheten att öppna upp i nock. Från gavelväggen i vardagsrummet har man en direkt vy mot köket, där man upplever den inramade kökslösningen som en integrerad del av väggen. Köksön är placerad centralt i det luftiga rummet för att skapa ett härligt flöde.

Visningshuset är i modern stil där det släta och nutida fått en funkistouch. Här möter den avskalade och moderna stilen ett äldre laduhus, med detaljer som fönsterluckor och stående panel.

Varmt välkommen på visning!

söndag 18 sep 13:00-15:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Per Scherdin

  • 010-434 15 73
  • 070-833 93 98

Husmodell

1-planshus

Gryning x Modern

  • 135 m2
  • 3 sovrum
Mer om Gryning x Modern

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.