Visningshus

Tunet 124 & Optimal 105

Pilfinksvägen 2, Östersund

Tunet 124 och Optimal 105 i brittsbo

Välkommen att boka visning för att uppleva Tunet 124 och Optimal 105 i Brittsbo, Östersund.

Villa Tunet

Har en smart planlösning anpassad för familjen som uppskattar både egentid och umgänge. I entrédelen har man samlat kapprum, trappa, wc/dusch och tvättrum.

Fortsätter du in i huset når du kök och vardagsrum som ligger i ett öppet samband på hela 42 m². Här är det enkelt att laga mat samtidigt som man pratar med tv-tittande eller läxläsande barn.

Tar du trappan upp till övervåningen kommer du in i ett rymligt allrum med utgång till en mysig balkong. På övervåningens bortre del ligger tre sovrum samlade i anslutning till badrummet. Till huset hör också en carport och ett förråd.

Villa Optimal 105

Den välkomnande och klinkrade entrén ligger i en egen liten nisch i huset. Härifrån når du det modernt utrustade köket, wc/dusch samt vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut på den rymliga uteplatsen. På övervåningen, som nås via en centralt placerad trappa, hittar du husets tre sovrum och ytterligare en wc/dusch. Det rymliga föräldrasovrummet har dessutom utrustats med en klädkammare. Till huset hör också ett enkelgarage.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Beställ vår nya katalog

Allting börjar med en katalog

"Katalogen är den yttersta inspirationskällan för många av våra kunder"

Det säger Aleksanda Ohlson, chefsarkitekt på Myresjöhus. Hon har ritat flera av husen i Myresjöhus nya katalog. Beställ den nu och ta första steget i din husresa. 

Beställ katalog här

Läs våra fördjupande artiklar

Sex smarta tips

Råd från banken till dig som funderar på nytt hus

Vad ska du tänka på när du köper hus? Vi har sammanställt sex tips från banken som kommer göra ditt beslut enklare.

Läs hela artikeln