Visningshus

Allegro

Hemmingsväg 3B, Sollentuna

Gå på visning i Sollentuna

Allegro är ett nyfunkishus på 2-plan med en stilren fasad och gråa takpannor. Framsidan skjuter delvis ut och bildar ett entréhörn och en liten uteplats.

På taket ser man solcellerna som bidrar till att hålla nere husets energikostnader året runt. Detta hus är utrustat med smarta hem från FM Technology. Som innebär att du kan styra ditt hem från mobilen. Med appen kan du enkelt reglera beslyningen, uppkopplade vägguttag, värmen, vattnet och ventilationen. Det intelligenta systemet anpassar sig efter dig och känner av hur du använder huset. Och justerar funktionerna för att matcha familjens rutiner.

Huvudentrén är placerad på ena långsidan med en modern ytterdörr med rundade fönster som ger en mjuk känsla. Huset är utrustat med stora fönster som går från golv till tak och ger ett generöst, naturligt ljusinsläpp.

När du kliver in följs du av en låg vägg på höger sida. Det ger en rumskänsla till entrén samtidigt som du har kontakt med vardagsrum, matplats och kök. På höger sida av entrén är en mindre dusch/WC placerad för besökarna.

Bottenvåningen bjuder på ett generöst sovrum med egen utgång till trädgården. Intill detta rum är groventré placerad med gott om utrymme för tvätt och förvaring. Detta leder ut till köket som är i öppet samband med matplats och vardagsrum.

Köket som har en tidlös design från HTH är försett med en köksö som ger en extra funktion, samtidigt som det blir en naturlig samlingspunkt för hela familjen. Alla fönsterbänkar är i vacker kalksten i gråbeige ton.

Från den utskjutande delen av huset är det öppet upp till övervåningen, vilket skapar en känsla av lyx och rymd. Vardagsrummet är försett med en braskamin och har liksom alla rum 3-stavsekgolv i vittmattlack. Trappan är färganpassad till golvet för att skapa en sammanhållning. Planlösningen bildar en tydlig umgängesdel på entrévåningen medan övervåningen innehåller tre stora sovrum, badrum och ett dressingroom.

På övervåningen möts du av allrummet som blir en given plats för ungdomarna. Här är två av sovrummen placerade intill varandra på ena sidan medan det stora sovrummet med tillhörande dressingroom är placerat i en egen del. Det stora badrummet erbjuder både badkar och dusch.

Öppet­tider

Huset har öppet varje helg under hösten 2018.

Husmodell

2-planshus

Allegro

  • 168 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Allegro

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Därför ska du besöka våra visningshus i Södersätra

I höst visar Myresjöhus fem visningshus i Södersätra. Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Läs hela artikeln här