Visningshus

Frösön

Hövdingevägen 76, Sollentuna

Upplev Frösön i Södersätra i Sollentuna

Välkommen till Frösön, ett modernt 2-planshus med entrén på gavelsidan för att enkelt kunna placeras på smalare tomter.

Utseendet hämtar sin inspiration från den klassiska New England-stilen med en vacker vit liggande panel, hörnelement, fönsteromfattningar och en veranda som täcker hela gaveln och skapar en given plats för härliga uteträffar. På taket är solceller placerade för att skapa ett energisnålt och miljövänligt hus. Huset är även försett med Smarta hem från FM Technology som med smarta funktioner hjälper dig i din vardag. 

Entrén är dekorerad med tak och runda stolpar för att skapa en tydlig ingång. Pardörrarna med en klassisk design från NorDan förstärker känslan av New England. Och när du kliver in finns en väl tilltänkt klädkammare på vänster sida för att förvara ytterplaggen. Till höger finns en mindre dusch och toalett. 

Intill hallen är den praktiska groventrén placerad som fungerar både som tvättstuga och förvaringsplats. 

I detta hus finner du kök, matplats och vardagsrum i ett öppet samband. Köket är utrustat med en bardisk där familjen kan samlas för matlagning eller umgänge. Matplats och vardagsrum har båda en utgång till den härliga verandan. Huset har fyra generösa sovrum och ett av dessa ligger hand i hand med köket.

Alla rum är inreda med ljust ekgolv för att skapa en helhet i huset. Interiört är alla fönsterbänkar i ljus marmor som passar sig bra till de vita fönsterna 

På det övre planet finns ett användbart allrum, ett stort badrum och tre sovrum. Det stora sovrummet är utrustat med egen dusch och ett välplanerat dressingroom på nästan 7 m. De två andra sovrummen har egna klädkammare för att skapa bra förvaringsutrymmen. Här finns också det stora badrummet med dubbeldusch och dubbla handfat. 

söndag 17 feb 14:00-15:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Henrik Nyberg

  • 010-434 14 38
  • 070-601 76 58

Husmodell

2-planshus

Frösön

  • 208 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Frösön

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Därför ska du besöka våra visningshus i Södersätra

I höst visar Myresjöhus fem visningshus i Södersätra. Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Läs hela artikeln här