Visningshus

Sala

Hövdingevägen 87A, Sollentuna

Upplev Sala i Södersätra i Sollentuna

Sala är en modern version av den svenska mangårdsbyggnaden.

Fasaden är symmetrisk med både liggande och stående panel med rundade franska balkonger. Huset har grått tak med integrerade takpannor. På framsidan välkomnas du av en entré med en mörkgrå dörr och entrétak.

I entrén ser du ut över vardagsrummet och ut på baksidan. Köket har en modern design med släta vita luckor och en bänkskiva i grå granit. Mellan matplatsen och vardagsrummet finner du en svart braskamin som ger en härlig atmosfär. Golvet i alla rum är i ek med en mattlackad vit färg.

På ena delen av entrévåningen ligger ett stort sovrum, en mindre wc med dusch samt groventrén. På övervåningen finns det ytterligare fyra sovrum, en klädkammare, ett badrum med badkar och ett allrum i mitten som är perfekt att umgås i. Här är det öppet ner till entréplan vilket skapar en rymd åt alla plan.

Huset är försett med Smarta Hem från FM Technology, som innebär att du kan styra ditt hem från mobilen. Med appen kan du enkelt reglera belysning, uppkopplade vägguttag, värme, vatten och ventilation. Det intelligenta systemet anpassar sig efter dig, känner av hur du använder huset, och justerar funktionerna för att matcha familjens rutiner. På så sätt sparar du pengar samtidigt som det är snällt mot miljön.

söndag 25 nov 13:00-16:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Sala

  • 200 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Sala

Vi har byggt fem unika villor i Södersätra

I området Väsjön i Sollentuna bara 30 minuter från centrala Stockholm växer ett helt nytt område fram. Här har Myresjöhus byggt fem tvåplansvillor som kommer att fungera som visningshus under 2018.

Läs mer om Södersätra

Därför ska du besöka våra visningshus i Södersätra

I höst visar Myresjöhus fem visningshus i Södersätra. Oavsett om du är intresserad av att flytta till Södersätra eller bygga hus med Myresjöhus var du vill i Sverige är du välkommen att göra ett besök under våra visningar i höst.

Läs hela artikeln här