Visningshus

Smart 126

Furuhallsvägen 90, Uddevalla

Smart 126 i Uddevalla

Välkommen på visning av vårt helt nya visningshus Smart 126 i Uddevalla. Ta chansen att uppleva ett äkta Myresjöhus!

Smart 126 är ett 1-planshus med fyra sovrum varav två är av den större storleken. Här har man lagt en extra tanke kring storlek och utrymmen, ett välplanerat hus som passar alla med sina 126 m².

Med sin moderna planlösning, kök och vardagsrum i ett skapas en stor och öppen umgängesdel i husets mitt. Stora fönster som löper längs ena vägen släpper in generöst med ljus och och ger en välkomnande syn mot trädgården.

Områdesvisning

Vi visar även området där vi har byggt hus till över 25 familjer. Nu finns det nya möjligheter att bygga ditt drömhus tillsammans med oss på Myresjöhus, mitt bland vackra skogar barr- och bokskogar. För att inte tala om den strålande utsikten över Havsstensfjorden.

Läs mer om tomterna här.

Varmt välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

Är du flyttfärdig?

Nu lanserar vi Level One Limited – som gör det ännu smidigare att bygga hus med Myresjöhus. Vi minskar leveranstiden, sänker priset och bjuder dessutom på ett unikt flyttpaket.

Läs allt om kampanjen här

Spännande kontraster med gammalt och nytt

Ett levande hem har först och främst att göra med människorna där i. Middagarna, rösterna och springet i trappan. Allt det som sitter i väggarna. Men mer än så spelar in.

Läs hela artikeln här