Finansering

Vi på Myresjöhus vill att det ska vara både tryggt att bygga hus och att bo i sitt nya hus. Därför erbjuder vi i samarbete med Nordea ett paket med lösningar och konkurrenskraftiga priser för dig som ska bygga ett Myresjöhus.

Finansierat upp till 90%

Då din bostad är färdigställd ska det alltid finnas ett utrymme mellan bostadens slutliga värde och slutlig belåning. Genom vårt samarbete med Nordea finns möjlighet till 90 % lånefinansierat, där 85 % av lånet kan ha säkerhet i bostaden. Här är det alltid varje familjs ekonomiska förutsättningar som ligger till grund hur stort lånelöfte som blir aktuellt.

Kontakta ert lokala Myresjöhuskontor så hjälper vår representant till med en förutsättningslös kontakt med Nordea.

Gör din egen huskalkyl

Vill du veta mer om vad din månadskostnad skulle bli? Testa Nordeas huskalkyl på www.nordea.se/myresjohus. OBS. Som Myresjöhuskund har du lägre räntekostnad än det som framgår av kalkylen.

En trygg partner

Vi vill att du ska känna dig trygg i din nya ekonomi. Därför har du samma kontaktperson hos Nordea både under och efter byggtiden. Dessutom är din kontaktperson specialist på finansiering av nybyggnation.

Nordea har som målsättning att du inom 24 timmar från det att ni har träffat det lokala kontoret - ska få ett svar på din låneansökan.

Vill du veta mer?

Se frågor och svar för ytterligare information om finansieringserbjudandet.

Lästips: Bästa tipsen från Nordea inför ditt husbygge

Vad ska du tänka på när du köper hus? Vi har sammanställt sex tips från Nordea som kommer göra ditt beslut enklare.