Att bygga hus

Hos oss på Myresjöhus betyder All inclusive att du får ett smärtfritt husbygge. Vi hjälper dig med allt och finns med som ett stöd och bollplank från första början. Våra säljare och arkitekter hjälper dig att hitta rätt hus, och genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi sedan ansvar för hela bygget. Färdigställandeförsäkring och nybyggnadsförsäkring ingår. Du som vill kan även få hjälp att hitta en tomt att bygga hus på, och en bank med sällsynt bra lånevillkor.

Ett kontrakt och fast pris

Vår totalentreprenad innebär att vi levererar ett hus som är inflyttningsklart på riktigt. Vi driver bygget och löser kontakten med hantverkare, entreprenörer och leverantörer. Kort sagt tar vi ansvar för allt samtidigt som du sparar väldigt mycket tid. Dessutom köper du ditt hus till ett fast pris.

Bolån till sällsynt bra pris

Genom vårt unika Trygghetslån har du möjlighet att låna upp till 90 procent av kostnaden för ditt husköp. Dessutom får du som bygger ett Myresjöhus riktigt bra räntevillkor.

Större trygghet

Hos oss ingår alltid en färdigställandeförsäkring, en tioårig byggfelsförsäkring och en fullvärdesförsäkring. Bygger du med totalentreprenad fomfattas du dessutom av vår Noll-fels-vision. Målsättningen med den är att ditt nya hus ska passera den mycket omfattande slutbesiktningen helt utan anmärkningar.

Husbyggarskolan

Att bygga hus är en spännande resa med många viktiga beslut längs vägen. Här guidar vi dig från dröm till färdigt hus.