Totalentreprenad - nyckelfärdiga hus

När du väljer Totalentreprenad från Myresjöhus gör du upp hela din husaffär med en enda part. Allt regleras i ett enda kontrakt till fast pris. Totalentreprenad med Myresjöhus är "husbygge med all inclusive".

Vad som ingår i begrepp som totalentreprenad, inflyttningsklart och nyckelfärdigt kan skilja sig rejält mellan olika hustillverkare. Titta extra noga på exempelvis försäkringsvillkor, ansvarsfördelning och vilka kostnader som ingår i kalkylen, så att du kan jämföra dina alternativ på rätt grunder.

När du väljer att bygga med Myresjöhus totalentreprenad vågar vi lova att det är marknadens tryggaste väg till ett nytt hem.

Ett kontrakt och fast pris

Vår totalentrenrenad är som ett husbygge med all inclusive och innebär att vi levererar ett hus som är inflyttningsklart på riktigt. Fördelarna är många. Först och främst behöver du bara ett enda kontrakt. Det sparar mycket tid eftersom du inte behöver ta in offerter och ingå avtal med alla entreprenörer som krävs för att bygga ett hus - markarbete, el, kakelsättning och golvläggning är bara några exempel.

Dessutom får du en personlig byggledare som driver allt från planering till samordning av fackmän och materialleveranser.

Fördelar med totalentreprenad

Personlig byggledare. Personlig byggledare som driver allt från planering till samordning av entreprenörer och leverantörer.

Juridiskt ansvar. Vi bär allt juridiskt ansvar för alla våra arbeten och hjälper dig med bygglov och byggkontakter.

Betalningsplan. En lätt och tydlig betalningsplan med fem förutbestämda delbetalningar.

Fullvärdesförsäkring. Fullvärdesförsäkring mot brand och inbrott under byggtiden. Dessutom kostnadsfri villa- och lösöresförsäkring i fyra månader efter att du flyttat in.

Målning och tapetsering. All invändig målning och tapetsering ingår. Utvändigt är huset grundoljat och grundmålat.

Inflyttningsdatum. Ett fastställt inflyttningsdaatum och ett hus som uppfyller alla byggkrav. Vi provtrycker och fuktmäter även huset.

Gillar du tanken med nyckelfärdiga hus kommer du älska totalentreprenad med Myresjöhus. Med över 90 000 levererade hus och över 80 års erfarenhet vågar vi lova det. Hör av dig så berättar vi mer.

Vad säger våra kunder om totalentreprenad?

”Totalentreprenad innebär att man skriver kontrakt med ett enda företag. Företaget - totalentreprenören - ansvarar för projektering av huset och samordnar arbeten som eventuellt lejs ut till underentreprenörer. Det vill säga att man får nyckeln i handen när allt är klart och det är bara till att flytta in. Tänk så mycket tid vi skall ha medans "dom" bygger vårt hus. Vi får tid för varandra och kan göra saker istället för att renovera dag in och ut, som vi tidigare gjort under flera års tid."

Malin Molander, som byggt huset Torekov i Sundsvall med Myresjöhus.

Så här går det till att bygga nytt med Myresjöhus Totalentreprenad

 • Steg 1 - Kontrakt
 • Steg 2 - Ritningar
 • Steg 3 - Finansiering
 • Steg 4 - Bygglov
 • Steg 5 - Kök
 • Steg 6 - Slutlig beställning
 • Steg 7 - Byggstart
 • Steg 8 - Husleverans
 • Steg 9 - Besiktningar
 • Steg 10 - Slutbevis
 • Steg 11 - Inflyttning
 • Steg 12 - Kundundersökning
 • Steg 13 - Tvåårsbesiktningar

Vill du veta mer om hur det går till att bygga hus? Läs vår husbyggarskola att bygga hus.

Vill du veta mer om Totalentreprenad?

Läs vår folder om totalentreprenad.

Mer om Myresjöhus och husbygge

Vill du ha mer information om Myresjöhus och våra hus samt möjligheter för ditt boende kan du här läsa om våra arkitektritade hus, de tomter vi kan erbjuda och om de nya hus vi byggt.

Besök SmålandsVillan för fler exempel på nyckelfärdiga hus.