Om oss

Myresjöhus erbjuder sina kunder ett tryggt och personligt husköp genom bland annat totalentreprenad. Företaget är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB.


Del av sveriges ledande BOSTADSkoncern

OBOS Sverige AB (tidigare BWG Homes AB) är Sveriges ledande bostadskoncern, som ägs av Norges största bostadsorganisation OBOS. Koncernen marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus.

I den svenska verksamheten - som Joakim Henriksson är VD för - ingår dotterbolagen Myresjöhus AB, Smålandsvillan AB, OBOS Bostad AB och OBOS Mark AB. Årsomsättningen för den svenska verksamheten är cirka 2 miljarder kronor och antalet medarbetare drygt 650. Exportverksamheten omfattar huvudsakligen de nordiska länderna.

Sedan starten 1927 har koncernen levererat över 150 000 hus. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning. Vi har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall.

TRYGGT OCH PERSONLIGT

Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter, som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Förutom ett stort antal färdiga husmodeller kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att ta fram ett unikt, skräddarsytt hus utifrån behov och önskemål tillsammans med någon av våra kunniga arkitekter. Under husbygget rekommenderar vi vårt trygga All Inclusive-alternativ totalentreprenad.

EN GOD ARBETSMILJÖ

Arbetsmiljön inom koncernen tillhör den bästa i branschen; vi satsar dessutom på att personalen ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.