Projekt

Försäljning pågår

Kv Havsbrisen

Ellös, Ellös

  • Antal bostäder 11 tomter

Bygg hus med Myresjöhus mitt i det ljuva skärgårdslivet

I Kårehogen på Orust är livet garanterat fri från storstadsstress. Här, nära havet och med golfbanan som närmaste granne, är det lätt att ta dagen som den kommer. Ta båten till Malö, Flatön eller vidare längs kusten. Njut av salta dopp och solvarma klipphällar. Eller kanske en tur med kajaken? Och när vardagen gör sig påmind har du all service i Ellös, Henån eller Torp köpcentrum på bekvämt avstånd.

Just precis här, mitt i den vackra bohuslänska naturen, planerar vi för försäljning av 11 stycken tomter där du kan välja att bygga hus med Myresjöhus. Välkommen till Kv Havsbrisen!

Projektfakta
  • Antal bostäder 11 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus på Orust

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44

Bostäderna

Oavsett vilket Myresjöhus du väljer att bygga vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt. Tillsammans med dig sätter vi stilen för ett helt nytt kapitel. För vad just du ser när du kommer hem och öppnar dörren.

Bygg upp till 300 m² boarea

Vissa av tomterna i Kv Havsbrisen har en mycket generös möjlighet att bygga ett stort hus på upp till hela 300 m² i boarea. Myresjöhus erbjuder husmodeller i flera olika storlekar som passar dig som vill bygga nytt hus i härlig kustmiljö.

Se våra husmodeller

Free your style

Utforska Myresjöhus nya kollektion, där du hittar våra fem senaste hus: Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol.

Läs mer

Essential Styles

I Myresjöhus standardkollektion hittar du hus ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska.

Läs mer

Level One

Vårt instegssortiment Level One gör steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.

Läs mer

Området

Var handlar jag mat? Hur långt är det till förskolan? Och var tar jag min kvällspromenad? Här berättar vi mer om hur det är att bo just här.

Där havet möter landet

På vackra Orust möter det glittrande havet levande jordbruksbygd och skapar en klassisk, svensk idyll. Här i Kårehogen bor du mitt i denna: granne med golfbanan, en kort promenad från småbåtshamnen och färjan till Malö. Fantastiskt på sommaren, javisst. Men Orust levererar året om – och lugnet som breder ut sig när sommargästerna åker hem är något alldeles extra.

Plats för vardagsliv och semesterlyx

Vare sig du tänker bli sommargäst eller flytta hit permanent är det skönt att veta att du också har gott om service i närheten. Ett par minuter bort med bil ligger Ellös. Här kan du till exempel handla mat, skaffa ny frisyr, ta en fika eller en bit mat – det går fint att promenera hem. Ellös har också skola (F-6) och förskola. Högstadieskola finns i Henån, en kvart bort – där finns också ett större utbud av service. När du vill 

Finns i närheten

Hemköp – 2,9 km

Vårdcentral – 3,6 km

Apotek – 3,6 km

Ellös skola (F-6) – 3,1 km

Ellös Förskola – 3,4 km

Busshållplats – 550 m

Orust GK – 1,3 km (till klubbhuset)

Fröjdendals Småbåtshamn – 500 m

Gymmet i Ellös – 2,2 km

Ellös bibliotek – 3,2 km

Göksäter – 11,9 km

Nösund Havshotell – 12,9 km

Kulturhuset Kajutan – 13,6 km

Slussen – 21 km

Ellös Pizzeria – 3 km

Verhas – 3,5 km

Ellös Hamnkrog – 3,8 km

Nabbens krog – 3,8 km

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till husbyggarskolan