Beställ katalog

Vill du unna dig det lilla extra? Bli OBOS-medlem

När du hittat ditt drömhus har vi ett tips till dig som vill njuta lite extra av huslivet: bli OBOS-medlem. Eftersom Myresjöhus är en del av OBOS får du fina rabatter och erbjudanden som är specialanpassade för husägare – och för livsnjutare.

Läs mer

Myresjöhus är en del av OBOS

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, precis som våra vänner på SmålandsVillan. OBOS i sin tur är en av Nordens största bostadsutvecklare, som bygger hem av alla slag över hela Sverige. Och som OBOS-medlem får du även förtur till alla dessa. Förturen gäller också vid köp av tomter, både från oss och från SmålandsVillan, liksom alla våra flyttklara hus. Ett medlemskap lönar sig alltså även den dagen det är dags för nästa hem…

Fixarförmåner

Förmåner för alla husägarprojekt

När husdrömmen blivit sann är det dags att sätta din egen prägel på det hela. Då passar det perfekt att OBOS-medlemmar får fina rabatter på både färg, byggmaterial, inredning och köksprylar.

Läs mer om förmånerna

Praktiska förmånder

Förmåner för det praktiska i tillvaron

Som OBOS-medlem får du också gott om förmåner som underlättar din vardag. Fina rabatter på försäkringar, el, larm och städning, till exempel.

Läs mer om förmånerna

Förmåner med guldkant

Förmåner för en härligare vardag

När du just gjort ditt livs affär kanske din plånbok känner sig lite tunn – och orolig. Då är det skönt med förmåner som gör det enklare att unna familjen det där lilla extra. Resor, hotell, nöjen – med mera.

Läs mer om förmånerna

Förtur till nya hem!

Som OBOS-medlem får du förtur till att välja läge och köpa tomter och bostäder från alla våra varumärken: OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan.

Och ju längre tid du varit medlem, desto större chans har du att få exakt vad du vill ha. Men fördelarna slutar inte där. När ett hus säljs med budgivning får du chans att matcha det högsta budet, och du får dessutom möjlighet till extra trygghet om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden.

Bli medlem idag!

Förtur till tomter och fina förmåner väntar…

Att bli OBOS-medlem kostar 200 kr/år + en inträdesavgift på 300 kronor. Det tjänar du in på första bokade semesterresan, till exempel. 

Bli medlem!

Extra ekonomisk trygghet för medlemmar

Myresjöhus är en del av OBOS, och du som blir kund hos oss kan få extra trygghet genom att bli OBOS-medlem. Då får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.