Beställ katalog

Om oss

Myresjöhus är en av Sveriges allra äldsta hustillverkare. Sedan starten 1927 har vi levererat över 96.000 hus och är i dag en del av OBOS – en av Nordens största bostadsutvecklare.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Tradition & vision

Det har snart gått 100 år sedan Myresjösonen Albert Johansson lade grunden till Myresjöhus. Redan då var målsättningen hög. Vi skulle skapa hus av god arkitektur med väl genomtänkta planlösningar, liksom ett fungerande byggsystem med bärkraftiga, stabila och hållbara konstruktioner. Kvalitet in i minsta detalj, så prisvärt som möjligt. Den målsättningen bygger vi vidare på än idag, med styrkan från stora OBOS i ryggen. Vi vill helt enkelt göra vårt bästa för att respektera både tradition och vision.

Gediget och personligt

Hemlängtan är personligt. Därför innehåller vårt breda sortiment av husmodeller något för alla: vare sig du letar efter ditt första hus eller har mer extravaganta husdrömmar. Alla våra hus ritade av ledande arkitekter, vilket borgar för genomtänkt funktion och välgjord design. Såväl hantverksskicklighet som hög kvalitet är en självklarhet i skapandet av ett Myresjöhus, liksom att ge dig den hjälp just du behöver. Och stora möjligheter att göra ditt hus till ditt eget.

Bästa möjliga förutsättningar

Dina drömmars hem handlar om mer än bara själva huset. Placeringen av huset och platsen du väljer är minst lika viktig. När du satt fingret på kartan och visat oss var någonstans i landet du vill bygga ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar. För att undvika kostsamma historier, som omfattande markarbeten, krävs rätt placering av huset. Men vi tittar även på väderstreck, utsikt och vegetation för att ditt hus ska komma till sin fulla rätt. Hos oss finns dessutom en av Sveriges största tomtbanker. Kanske väntar ditt drömläge där?

Hem som håller i generationer

Vi brukar säga att vi bygger hem som håller i generationer, vilket det första Myresjöhuset som byggdes 1927 är ett levande bevis på. Men sedan dess har det förstås hänt en hel del. Idag byggs ett Myresjöhus med planelement. Det betyder att vi tillverkar husets olika delar – som ytterväggblock, bjälklag och takstolar – inomhus vår fabrik. Sedan byggs huset snabbt färdigt på din tomt. Att bygga industriellt på det här viset har många fördelar, inte minst när det kommer till att hålla en hög och jämn kvalitet. När du väljer att bygga med vår totalentreprenad omfattas ditt hus också av Nollfelsvisionen: vår målsättning att alla hus ska vara helt felfria på den omfattande slutbesiktningen.

Ständig förbättring pågår

Även om vi naturligtvis är stolta över vår långa tradition av husbyggande betyder det inte att vi sitter nöjda. På Myresjöhus jobbar vi ständigt med att förbättra våra processer, våra produkter och våra tjänster – för alla husdrömmars skull. Vi lägger stor vikt vid både landskap och grannskap, och har stor ödmjukhet inför att alla platser är olika. Det ger oss djup förståelse för hela din resa. Vi tar din hemlängtan personligt.

Historien om Myresjöhus

Där allting började

Läs mer
Tomas Molander Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.