Beställ katalog

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Ända sedan 1927 har vi på Myresjöhus byggt hus av högsta kvalitet. Idag är vi en del av medlemsorganisationen OBOS: en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig innebär det en extra trygghet att bygga hus tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Tryggt byggt

Med vår totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss, och vi tar ett totalansvar för hela byggprocessen. Under årens lopp har vi legat stadigt i topp när det kommer till hus utan anmärkningar. Att våra hus till stor del byggs inomhus i vår fabrik gör det enklare att hålla en hög och jämn kvalitet och vår självklara målsättning, vår Nollfelsvision, är att alla våra hus ska vara helt felfria inför slutbesiktning.

Trygga garantier

I vår totalentreprenad ingår en tioårig nybyggnadsförsäkring som täcker byggrelaterade skador som upptäcks efter att du flyttat in, liksom ett färdigställandeskydd, som skyddar dig om något skulle hindra oss från att slutföra entreprenaden. Naturligtvis ingår alla produktgarantier för vitvaror och annan utrustning, och vi skickar även med en villaförsäkring för den första tiden i ditt nya hem.

Ekonomisk trygghet

När du bygger ett Myresjöhus har du stor trygghet i att ha stora starka OBOS i ryggen, både i ett större ekonomiskt perspektiv och i din vardag – för blir du OBOS-medlem kan du få ekonomisk hjälp ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Hos oss bygger du hus med fast pris, och eftersom vi är Nyckelpartner till Nordea får du möjlighet till extra förmånliga lånevillkor hos dem.

Kvalitet sedan 1927

För snart 100 år sedan grundade Myresjösonen Albert Johansson det som idag är Myresjöhus. På den tiden gjordes jobbet för hand, idag är vi en modern industri – men kvaliteten är fortfarande lika viktig.

Garantier & försäkringar

Läs mer om våra garantier och försäkringar.

Totalentreprenad

Så bygger du med total trygghet.

Finansiering

Tryggt med extra fast pris.

Kvalitet

Läs mer om vår syn på saken.

Nöjda kunder

Vi tar din husdröm på största allvar!

Trygg finansiering

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

För medlemmar!

Extra ekonomisk trygghet för medlemmar

Myresjöhus är en del av OBOS, och du som blir kund hos oss kan få extra trygghet genom att bli OBOS-medlem. Då får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Läs mer!

Vad tycker våra kunder?

Vem vet mer om hur det är att bygga hus med oss, än någon som redan gjort det? Nej, vi tänkte väl det. Här lämnar vi över ordet till våra kunder runt om i Sverige.

Läs kundreportagen

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.