Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Ända sedan 1927 har vi på Myresjöhus byggt hus av högsta kvalitet. Idag är vi en del av medlemsägda OBOS: en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig innebär det en extra trygghet att bygga hus tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Tryggt byggt

Med vår totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss, och vi tar ett totalansvar för hela byggprocessen. Under årens lopp har vi legat stadigt i topp när det kommer till hus utan anmärkningar. Att våra hus till stor del byggs inomhus i vår fabrik gör det enklare att hålla en hög och jämn kvalitet och vår självklara målsättning, vår Nollfelsvision, är att alla våra hus ska vara helt felfria inför slutbesiktning.

Trygga garantier

I vår totalentreprenad ingår en tioårig nybyggnadsförsäkring som täcker byggrelaterade skador som upptäcks efter att du flyttat in, liksom ett färdigställandeskydd, som skyddar dig om något skulle hindra oss från att slutföra entreprenaden. Naturligtvis ingår alla produktgarantier för vitvaror och annan utrustning, och vi skickar även med en villaförsäkring som gäller i fyra månader efter att du flyttat in.

Ekonomisk trygghet

När du bygger hus med Myresjöhus har du extra trygghet i att ha stora starka OBOS i ryggen, både i ett större ekonomiskt perspektiv och i din vardag. Blir du OBOS-medlem kan du nämligen få ekonomisk hjälp ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Hos oss bygger du hus med fast pris, och får möjlighet till förmånlig finansiering via vårt samarbete med Nordea.

Kvalitet sedan 1927

För snart 100 år sedan grundade Myresjösonen Albert Johansson det som idag är Myresjöhus. På den tiden gjordes jobbet för hand, idag är vi en modern industri – men kvaliteten är fortfarande lika viktig.

Garantier & försäkringar

Läs mer om våra garantier och försäkringar.

Totalentreprenad

Så bygger du med total trygghet.

Trygg finansiering

Vårt samarbete med Nordea hjälper dig hem.

Kvalitet

Läs mer om vår syn på saken.

Nöjda kunder

Vi tar din husdröm på största allvar!

Nollfelsvisionen

Vår ständiga strävan mot perfekt leverans.

Extra ekonomisk trygghet för medlemmar

Myresjöhus är en del av OBOS, och du som blir kund hos oss kan få extra trygghet genom att bli OBOS-medlem. Då får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Läs mer!

Extra fast pris

I husbyggarbranschen är det praxis att lämna fast pris som gäller i 12 månader, för att sedan justera efter index. Vi har lämnat den arbetsmodellen bakom oss – istället låser vi våra priser under hela din husaffär.

Läs mer!

Vad tycker våra kunder?

Vem vet mer om hur det är att bygga hus med oss, än någon som redan gjort det? Nej, vi tänkte väl det. Här lämnar vi över ordet till våra kunder runt om i Sverige.

Läs kundreportagen

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom ett par dagar.

Beställ katalog från Myresjöhus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.