Beställ katalog

Dina valmöjligheter i ett Myresjöhus

När du bygger ett nytt Myresjöhus har du många val att se fram emot. Här berättar vi hur du kan anpassa ditt nya hem, med olika val och tillval. Både när det gäller stil och personlig smak – och när det handlar om det praktiska i tillvaron.

Stil och smak

Från det första intrycket till detaljerna som gör dig varm i hjärtat varje dag. Vi vet att stil och smak är viktigt. Därför ger vi dig alla möjligheter att sätta stilen på ditt nya hem, och visar gärna upp våra hus i olika uttryck inspirerade av såväl aktuella trender som klassiska stilideal.

Exteriör stil

Från karaktäristiskt industriellt och stilrent modernt – till lantlig charm, detaljrik sekelskiftesstil och storslagen Ocean Living. Alla dessa stildrag finns representerade bland våra exteriöra uttryck. Varje stil lämnar i sin tur plats för personliga tolkningar. Tänk till exempel på hur ett lantligt hus lika gärna kan bära en mer nutida lantlig charm som en gulligare gammaldags sådan.

Interiör stil

Även på insidan har du alla möjligheter att matcha husets exteriöra uttryck – och framhäva din personliga stil. För dig som vill göra valen lite enklare har vi också tagit fram tre olika interiöra stilriktningar att inspireras av, eller sno stilen rakt av: Modern, Tradition och Industriell. Möjligheterna är många, och valet är ditt.

Så sätter du stilen

Oavsett vilket av våra hus du fastnar för har du alla möjligheter att skapa ditt eget uttryck, men hur du går tillväga skiljer sig något mellan huskollektionerna. Free your style har till exempel en omsorgsfullt utvecklad gestaltning i de stilar som hör till respektive husmodell. I Level One sätter du istället stilen genom val av utförande, kulörval och handplockade tillval.

Tillvals-katalog

Dina valmöjligheter

Tillval för en personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs katalogen!

Praktiska godbitar

Kulörer, kakel och köksluckor i all ära – att bygga nytt handlar också om att äntligen kunna få de funktioner du drömmer om. Från en planlösning som passar perfekt, till mys framför braskaminen eller kanske att producera din egen el?

Satsa på solceller

I vårt utbud av tillval finns även gott om praktiska godbitar – inte minst solceller som ger dig möjligheten att kapa dina elkostnader ytterligare.

Läs mer

Hett tips: braskamin

Att installera braskamin ger inte bara ditt hem en extra dimension av trivsel, den kan även vara en bra investering. 

Läs mer

Sidobyggnad: mer rum för livet

Carport, garage, förråd – eller helt enkelt ett extra rum för det du gillar. Då är smart sidobyggnad ett toppenval.

Läs mer

Finslipa planlösning

Kanske har du hittat en husmodell som nästan har allt du letar efter? Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa perfekt. 

Så går det till

Ditt drömhus ritat just för dig

Med hjälp av Myresjöhus arkitekter kan du och din familj få hjälp med att omvandla era önskningar och behov till ett hem anpassat just för er.

Träffa en arkitekt

Artiklar

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.