Beställ katalog

Dina valmöjligheter i ett Myresjöhus

När du bygger ett nytt Myresjöhus har du många val att se fram emot. Här berättar vi hur du kan anpassa ditt nya hem, från gestaltning och planlösning till olika tillval. Både när det gäller personlig stil och smak – och när det handlar om det praktiska i tillvaron.

Rätt hus för dig

Det första valet handlar förstås om själva huset. I vårt breda sortiment av arkitektritade husmodeller finns något för alla: från det smidiga och lättskötta till mer extravaganta husdrömmar. Vi hjälper dig att hitta rätt, och att anpassa huset om det behövs. Från att justera husets planlösning, till att ta hjälp av en av våra arkitekter och formge ditt nya hem från grunden.

Våra hus presenteras i två olika kollektioner. I Smart hittar du extra prisvärda hus, designade för att göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite enklare. I Select har våra arkitekter samlat inspiration från såväl nya trender som klassiska stilideal och skapat husmodeller som förverkligar även de mest storslagna husdrömmar.

Hitta din stil

Det är nu det blir personligt. Att få ge sitt nya hem sin egen stil är en av höjdpunkterna på husresan, och därför ger vi dig alla möjligheter att sätta stilen på ditt Myresjöhus, såväl interiört som exteriört. Hur du gör skiljer sig något mellan huskollektionerna. Husen i Select har en omsorgsfullt utvecklad gestaltning i de stilar som hör till respektive husmodell. I Smart sätter du istället stilen genom val av utförande, kulörval och handplockade tillval. Varsågod att låta dig inspireras!

Utvalt och valbart

När du väljer ett Myresjöhus får du ett gediget hus med kvalitet in minsta detalj – och hög standard redan från början. Kök från HTH, fönster från Elitfönster, badrumsinredning från Vedum, ekgolv från Kährs, värmelösning från NIBE – med mera. Med andra ord behöver du inte göra några tillval för att göra huset komplett, men om du vill har du har alla möjligheter…

Detta ingår

Hög standard från start

Redan i sin utgångsstandard innehåller varje Myresjöhus utvald inredning och utrustning från välkända varumärken. Här kan du utforska allt som ingår från start.

Läs mer

Tillvals-katalog

Dina valmöjligheter

Tillval för en personlig prägel

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Bläddra i katalogen!
Fredrik Palm Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Praktiska godbitar

Kulörer, kakel och köksluckor i all ära – att bygga nytt handlar också om att äntligen kunna få de funktioner du längtat efter. Vad drömmer du om?

Hett tips: braskamin

Att installera braskamin ger inte bara ditt hem en extra dimension av trivsel, den kan även vara en bra investering. 

Läs mer

Satsa på solceller

I vårt utbud av tillval finns även gott om praktiska godbitar – inte minst solceller som ger dig möjligheten att kapa dina elkostnader ytterligare.

Läs mer

Sidobyggnad: mer rum för livet

Carport, garage, förråd – eller helt enkelt ett extra rum för det du gillar. Då är smart sidobyggnad ett toppenval.

Läs mer

Stilfull inspiration

Från rent ögongodis till handfasta tips, här har vi samlat några av våra bästa artiklar på temat stil. Missa heller inte att bevaka #mittmyresjöhus i de sociala kanalerna, där kan du få oumbärlig inspiration från andra Myresjöhusbyggare – och kanske själv dela med dig av dina guldkorn.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.