Beställ katalog

Husmodeller för alla husdrömmar.

Oavsett vilket slags hus du längtar hem till ska det vara enkelt att hitta rätt bland Myresjöhus husmodeller. Modernt eller klassiskt? Smidigt eller storslaget? Med våra husmodeller behöver husdrömmen inte vänta.

Aktiva filter:
Visar av 68 Gå till resultat

Smart 117

  • 117 m2
  • 4 rum och kök
Mer om Smart 117 x Modern

Smart 128

  • 128 m2
  • 5-6 rum och kök
Mer om Smart 128 x Lantlig

Smart 140

  • 140 m2
  • 6 rum och kök
Mer om Smart 140 x Modern

Vilken huskollektion passar dig?

Beroende på vad du söker inom stil och design och hur mycket du vill kunna påverka ditt nya hem har vi delat in vårt sortiment i tre olika kollektioner. Hos oss på Myresjöhus kan du hitta hem i ett hus som passar just dina önskemål.

Level one – ett enklare steg hem

Level One är Myresjöhus instegssortiment, med hus designade för att underlätta resan hem utan att göra avkall på kvaliteten. Här har arkitekten strävat efter extra effektiva ytor och smarta konstruktionslösningar – allt för att maximera prisvärdheten. 

Mer om LEVEL ONE

Free your style – för dig som vill ha det lilla extra

I Myresjöhus kollektion Free your style har vi inte sparat på något alls. Här har våra arkitekter samlat inspiration från såväl nya trender som klassiska stilideal och skapat husmodeller som förverkligar även de mest storslagna husdrömmar. 

Mer om Free your style

Essential Styles – klassiska hem & nya favoriter

I Myresjöhus kollektion Essential Styles hittar du just det: klassiska hem och nya favoriter, ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska. Kanske är det just här du hittar huset som har allt du önskar dig? 

Mer om Essential Styles

Vilken hustyp söker du?

Hos oss på Myresjöhus värdesätter vi både kvalitet och rum för personlig stil och smak. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika hustyper för att passa olika preferenser, livsstilar och inte minst: tomter. Ta en titt på vårt sortiment av hustyper nedan och upptäck det som passar dig allra bäst. 

1-planshus

Myresjöhus 1-planshus är ritade för det goda livet. Perfekt för dig som vill bo bekvämt, utan trappor. Bland våra enplanshus finns något för de flesta smaker, vare sig du vill bo mer behändigt eller ha gott om plats. Utforska vårt sortiment av 1-planshus och se vilket du gillar mest. 

Läs mer om 1-planshus

1,5-planshus

Myresjöhus 1,5-planshus rymmer både fina detaljer och funktionella ytor. Förutom att snedtaket ger husen karaktär är 1,5-planshus ett bra val när detaljplanen inte tillåter 2-planshus – eller när du vill få rejäl boyta på en mindre tomt. Ta en titt på våra 1,5-planshus och hitta det som passar dig.

Läs mer om 1,5-planshus

Förhöjt väggliv

Ett hus med förhöjt väggliv är ett 1,5-planshus som är ritat med lite högre väggar på övervåningen. Det ger mer rymd och mer funktionell golvyta – utan att försaka charmen med snedtak. Här får du lära känna Myresjöhus 1,5-planshus med förhöjt väggliv.

Läs mer om Förhöjt väggliv

Sutteränghus

När du ska bygga på en brant tomt, kika på våra sluttningshus eller suterränghus som de också kallas. Med ett sluttningshus kan du bättre utnyttja markytan och får större möjligheter när du inte kan (eller vill) jämna ut marken. Bekanta dig med vårt sortiment av suterränghus och upptäck möjligheterna. 

Läs mer om Sutteränghus

2-planshus

Upptäck Myresjöhus tvåplanshus, ritade för dig som vill ha maximal boyta på en mindre tomt – och kanske njuta av din vackra utsikt? Våra 2-planshus erbjuder en mängd olika planlösningar och stora möjligheter att skapa ditt drömhem som passar just dig och din familj.  

Läs mer om 2-planshus

Garage & carport

 Här på Myresjöhus har vi byggt smarta sidobyggnader för förvaring lika länge som vi byggt hus. Utforska våra garage och carportar, de hjälper dig både att få mer plats för allt du gillar – och det du inte klarar av att slänga. Eller kanske för din hobby?

Läs mer om Garage & carport

Fritidshus

Myresjöhus fritidshus är skapade för både trivsel och funktion. Här väljer du hus efter var du helst tar dina pauser: bland kustens klippor, med skogen runt knuten, eller kanske så nära skidbacken som möjligt? Du vet vilket fritidshus som passar bäst för att koppla av med dina nära och kära. 

Läs mer om Fritidshus

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.