Beställ katalog

Havsbris

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,2 m
  • Byggarea 182 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Ingalill Lägersten

Se planlösning

Ett rymligt och mångsidigt 1-planshus med fyra sovrum.

Havsbris är ett genomtänkt enplanshus, ritat för att passa olika familjekonstellationer och skeden i livet. Mittpunkten i huset, det kombinerade köket och vardagsrummet, ger gott om utrymme för att umgås. Men här finns också gott om rum för egentid i husets båda vinklar.

I Havsbris stiger du in i en rymlig entré med ingång till toalett med dusch och en klädkammare stor nog att rymma barnvagnen – eller golfbagen. Här har du öppen sikt ut till trädgården genom husets sociala mittparti där den generösa fönstersättningen låter ljuset flöda och bjuder in det gröna rummet utanför. Kökets centrala placering gör det lika trivsamt som bekvämt, och via matplatsen ansluter det sömlöst till vardagsrummets härlighet.

I husets vänstra vinkel väntar tre sovrum och ett allrum med utgång till trädgården, kanske blir det barnens egen oas i tillvaron? Här hittar vi också husets praktiska tvättstuga med groventré. Master bedroom ligger istället på andra sidan huset, komplett med eget badrum och walk-in-closet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Industriell stil

Husets mittpunkt är det kombinerade köket och vardagsrummet, där generösa industrifönster vetter ut mot trädgården. Master bedroom ligger avskilt i husets ena ände och i den andra finns barnens del med allrum och sovrum.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Havsbris x Industriell

Havsbris i industriell stil bjuder på vackra kontraster. Se bara hur den grå panelen i skiftande riktning möter det stilrena plåttaket och de karaktäristiska svarta industrifönstren. En extra fin detalj är entrésidans fönsterluckor med svartmålade ribbor som skyddar mot både sol och insyn.

Ett hus som präglas av en öppen, luftig känsla
Ingalill Lägersten, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

5 700

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

10 600

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Viktor Törnqvist Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Linkande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.