Beställ katalog

En del av OBOS

Myresjöhus är en del av bostadsutvecklaren OBOS. För dig som blir kund hos oss innebär det en stor trygghet: då bygger du hus med en stor och stark koncern med lång erfarenhet och långsiktiga ägare.

Vi bygger för framtida minnen

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. I den svenska verksamheten ingår även varumärkena Myresjöhus och SmålandsVillan. Tillsammans är vi cirka 2 500 anställda som tar oss an bostadsdrömmar av alla slag – från den första lilla lägenheten till den stora familjevillan och allt däremellan.

Vi bygger för våra medlemmar

En sak som skiljer OBOS från mängden är att vi är en medlemsorganisation. Vi har inga aktieägare som väntar på utdelning, utan kan istället återinvestera vinsten i företaget. Våra medlemmar får förtur till alla nya hem vi bygger, liksom till tomter och flyttklara hus. Men inte nog med det: OBOS-medlemmar får också massor av fina förmåner för både nytta och nöje, så passa på att bli medlem du med.

Med precision och eftertanke

Vi har byggt vår verksamhet på samma sätt som vi bygger våra hus – med precision och eftertanke i allt vi gör. På samma sätt som att ett bostadsköp är en långsiktig investering för dig driver vi vår verksamhet på lång sikt. Vi finns över hela landet, för vi tycker att hela Sverige ska leva. Det ger oss lokalkännedom och gör att vi finns där för dig som kund på ett helt annat sätt än många andra storföretag. Vårt småländska trähusbyggararv bidrar med kunskap och erfarenhet, samtidigt som vi har de ekonomiska resurserna som ger oss råd att jobba långsiktigt.

I ett holistiskt perspektiv

Ett tryggt boende handlar om så mycket mer än bara själva bostaden. OBOS arbetar på många olika nivåer för att skapa värde i samhället. Vi vill göra skillnad för kommande generationer och bidra till sociala och miljömässiga förbättringar. Därför engagerar vi oss i en rad hållbarhetsprojekt för att främja en klimatsmart bostadsutveckling – men också i initiativ som bidrar till bättre miljöer mellan husen, till exempel genom att skapa meningsfulla fritids- och idrottsaktiviteter för fler barn och ungdomar.

Starka muskler och stort hjärta bygger framtiden

Självklart är det en fördel att vara en stor och ekonomiskt stark bostadsutvecklare, både för oss och för dig. Men även om storleken har betydelse är det vilka vi är som räknas.

Lär känna OBOS

Är du intresserad av SmålandsVillan?

I samma koncern ingår även hustillverkaren SmålandsVillan, som med småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder mycket hus för pengarna.

Läs mer om SmålandsVillan
Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.