Beställ katalog
  • Att bygga hus

Byggsats för hus, vad är det?

Ja, en byggsats för hus är faktiskt precis vad det låter som. Du köper materialet till ditt hus, och får själv se till att det blir färdigt. Att bygga hus med byggsats är inte för alla, men för rätt person kan det absolut vara ett alternativ. Låt oss förklara hur det fungerar.

Vad ingår i en byggsats för hus?

Vad en byggsats för hus innehåller kan variera beroende på vilken husleverantör du väljer, så här är det bra att ha ögonen med sig. Men vanligtvis innehåller byggsatsen de material som krävs för att bygga klart ditt hus på byggplatsen, efter att markarbetet och grunden är klar. Det är alltså inte bara själva stommen till huset, utan även innerväggar, snickerier och inredning.

Materialleverans: vår byggsats för hus

Det är heller inte bara innehållet som kan variera, byggsats för hus är också ett klassiskt fall för uttrycket kärt barn har många namn. Vissa kallar det byggsats, andra säger materialsats. Vi på Myresjöhus kallar vår byggsats för hus för materialleverans. Det är ju materialet till ditt hus vi levererar, liksom.

Du väljer byggsats till ditt hus

Oavsett hur du bygger ditt Myresjöhus kan du lita på att du får en hög standard redan från början. Och naturligtvis har du stora möjligheter att påverka utseendet på ditt hus även när du väljer materialleverans – eller byggsats, då. Från husets gestaltning och planlösning, till olika utrustningsalternativ. Prata med din säljare, så får du reda på vilka möjligheter du har.

Kan alla bygga hus från byggsats?

Att bygga hus från byggsats är inte precis som att bygga lego. Här levererar vi bara materialet, sedan är hela bygget ditt ansvar. Det kräver en hel del tid, och en hel del kunskap – men om du själv är snickare eller har goda kontakter med entreprenörer kan en materialleverans, eller byggsats för hus, absolut vara ett alternativ. Tänk bara på att du då själv får upphandla entreprenörer, projektleda bygget och ansvara för att allt går som det ska. Det blir då en delad entreprenad.

Bekvämare med totalentreprenad

Men naturligtvis ska du inte behöva vara snickare för att bygga hus med Myresjöhus. För dig som vill ha en trygg och bekväm hemresa rekommenderar vi gärna vår välkända totalentreprenad. Här skriver du bara ett kontrakt med oss, sedan tar vi hand om allt som har med byggprocessen att göra. På så via kan du koncentrera dig på roligare saker, som att välja inredning och utrustning till ditt nya hem.

Mikael Wallenberg Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.