Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Finansiering
  • Miljö/hållbarhet

Barn-på-väg-situation? Välj nyproduktion

Blir ni snart fler i familjen? Härligt! Men kanske börjar lägenhetslivet kännas lite trångt och besvärligt? Då kan det vara dags att ta klivet till huslivet. I ett nybyggt Myresjöhus får du både gott om plats för hela familjen – och tid över för familjelivet.

Välbyggt för familjelivet

Ett nytt Myresjöhus byggs av trä från skogarna runt omkring oss. Delarna byggs inomhus, i vår husfabrik, och monteras sedan snabbt ihop på byggplatsen. Att bygga som vi gör, i varma och torra lokaler, gör att vi kan se till att byggprocessen håller en jämn kvalitet året om. Vi bygger med högt ställda miljökrav på både byggprodukter och material. Vår byggprocess har en grundlicens hos Svanen, vilket är ett plus både för vår miljö och för din inomhusmiljö. Skönt att veta, inte minst när småttingar ska flytta in.

Ditt hem, som du vill ha det

Att våra hus byggs på ett industriellt vis innebär inte att ditt nya hem kommer att kännas som en skokartong – tvärtom. Planlösningarna är noga genomtänkta för att du och din familj ska trivas, men också för att ge ett bra inomhusklimat med jämn värmefördelning i alla rum. Här finns hus för alla smaker. Enplanshus, tvåplanshus – i alla tänkbara stilar.  Modernt, sekelskifte, industriellt, lantligt – eller kanske en fin touch av funkis? Valet är ditt. Ett Myresjöhus är byggt för familjelivet – oavsett hur din familj ser ut.

Få koll på kostnaderna

Har du lessnat på rusande budgivningar? Ryser du vid tanken på renoveringar? Då har du kommit rätt. När du bygger ett Myresjöhus vet du exakt vad du får för pengarna, alla garantier och försäkringar finns på plats och du riskerar inte att åka på några oförutsedda renoveringsöverraskningar. Eftersom våra hus är utrustade med ett effektivt värme- och ventilationssystem, välisolerade väggar och fönster, liksom energisnåla hushållsmaskiner kan du räkna med en bra driftskostnad redan från början. Och ett nybyggt hem ökar också chansen att få Gröna Bolån – vilket innebär att du får lägre boenderänta.

Mer tid i barnkammaren

Renoveringar kostar inte bara pengar, utan även tid. Småbarnsåren går fort, och då kan det vara extra skönt att slippa lägga all din lediga tid på att fixa med huset – vare sig du är snickarproffs eller har tummen mitt i handen. När du bygger hus med vår välkända totalentreprenad behöver du heller inte ta ledigt från jobbet för att styra upp bygget. Du får en egen projektledare som tar hand om hela byggprocessen och ser till att du hela tiden vet vad som händer när ditt nya hem växer fram. Du kan med andra ord koncentrera dig på det viktigaste i livet: dina barn.

Roligare vardag för hela familjen

Att vi bygger hållbara hem med genomtänkta planlösningar, ofta i områden där du har nära till både natur, service och kommunikationer lockar förstås många barnfamiljer. Med grannar i samma livssituation blir vardagen både enklare och roligare. Förutom att dina barn kommer att få många nya kompisar, är chansen stor att även du och dina grannar blir vänner för livet. Här bygger ni minnen för framtiden!

Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.