Nyckelfärdiga hus utan krångel

När du bygger hus kan du välja mellan olika entreprenadformer. De två vanligaste är totalentreprenad och delad entreprenad. På Myresjöhus slår vi gärna ett slag för vår totalentreprenad. Det är det tryggaste sättet att bygga nyckelfärdiga hus och innebär att du skriver ett enda kontrakt med oss, sedan driver vi hela byggprocessen och bär även det juridiska ansvaret.

Varför totalentreprenad?

Du kan se entreprenadformen som en slags ansvarsfördelning för bygget. Delad entreprenad innebär att du själv ansvarar för samordningen av alla arbeten som rör ditt hus. Du skriver kontrakt med olika entreprenörer för allt från markarbeten till kakelsättning, och ser till att respektive del blir klart i tid. Du ansvarar också för alla materialleveranser.

Som kontrast innebär vår totalentreprenad att vi sköter allt. Vi ansvarar för hela bygget och levererar ett inflyttningsklart och nyckelfärdigt hus. Hos oss får du också en personlig projektledare som du alltid kan vända dig till om du har några frågor. Din projektledare kan ditt hus utan och innan och sköter all kontakt med hantverkare, entreprenörer och leverantörer. Kort sagt tar vi ansvar för allt samtidigt som du sparar väldigt mycket tid. Dessutom ger vi dig ett fast pris. Även markarbetet ingår, men om din tomt kräver sprängning, pålning, uppfyllnad, bortforsling av massor eller andra större ingrepp tillkommer en kostnad för detta.

Fördelar med Myresjöhus totalentreprenad

Ett kontrakt och fast pris

Du skriver ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Allt till ett fast pris.

Personlig projektledare

Din personliga projektledare driver allt från planering till samordning av entreprenörer och leverantörer.

Juridiskt ansvar

Vi är juridiskt ansvariga för bygget, vilket inkluderar alla arbeten vi gör på huset. Vi sköter även alla tillståndsansökningar, så som bygglov.

Dela upp betalningen

Vi sammanställer en tydlig avbetalningsplan med fem förutbestämda delbetalningar.

Fullvärdesförsäkring

Gäller mot brand och inbrott under byggtiden. Dessutom ingår kostnadsfri villa- och lösöresförsäkring i fyra månader efter att du flyttat in.

Målning och tapetsering

All invändig målning och tapetsering ingår. Utvändigt är huset grundoljat och grundmålat.

Noll-fels-vision

Som en extra trygghet ingår vår Noll-fels-vision. Vi kontrollerar noga ditt hus under byggtiden med målsättningen att det inte ska finnas ett enda fel vid slutbesiktningen.

Ett tryggt hus

Vi provtrycker och fuktmäter huset innan inflyttning.

Ett fast inflyttningsdatum

I byggplanen för ditt hus fastslår vi ett inflyttningsdatum då du får tillgång till ditt nya hem.