Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Vilken roll vill du ha?

Du har möjlighet att välja mellan två olika entreprenadformer – delad entreprenad eller totalentreprenad. Delad entreprenad innebär att du upphandlar och skriver kontrakt med alla hantverkare, entreprenörer och leverantörer, samt bär ansvaret för arbetsmiljön på byggplatsen. Totalentreprenad å andra sidan innebär att du låter oss på Myresjöhus ta hand om processen åt dig. Du har oss som enda kontakt och vi ser till att du är inkluderad och uppdaterad hela vägen fram till ditt nya hus. Ett populärt och smidigt alternativ!

På topp i branschen

Tack vare vår målmedvetenhet har vi under årens lopp legat stadigt i topp när det kommer till hus utan anmärkningar. Vår självklara målsättning är att alla våra hus ska vara helt felfria inför slutbesiktning. Genom att noggrant följa upp eventuella anmärkningar kan vi säkerställa nya arbetsmetoder. En rutinåtgärd som hela tiden för oss närmare målet. Vi kallar det för Noll-fels-visionen – den ger dig extra trygghet med Myresjöhus totalentreprenad.

Bolån med lägre ränta

Tillsammans med Nordea erbjuder vi dig ett tryggt bolån med riktigt bra villkor. Samarbetet ger dig som ska bygga hus personlig hjälp av Nordeas experter på byggnadskreditiv – alltid svar inom 24 timmar. Utöver en fast engångskostnad betalar du bara ränta på det belopp du använder under byggets gång. Dessutom kan du som finansierar ditt hus via Nordea få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i huset.

En trygghet utöver det vanliga

På Myresjöhus ser vi till att du är inkluderad hela vägen. Med över 30 års erfarenhet av totalentreprenad kan du känna dig lugn under processen. Det ingår alltid en fullvärdesförsäkring samt en färdigställandeförsäkring och en tioårig nybyggnadsförsäkring från Gar-Bo. Tillsammans med den personliga projektledaren och vår Noll-fels-vision lägger det grunden för ett tryggt husbygge, och ett tryggt boende.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?