Beställ katalog

Totalentreprenad: så fungerar det

När du väljer totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss på Myresjöhus, och vi tar hand om hela byggprocessen. Tryggt, enkelt och bekvämt.

Ett kontrakt, en kontakt

Att bygga hus är ett stort projekt, med många inblandade och mycket som ska stämma för att allt ska bli klart i tid och utfört på rätt sätt. Totalentreprenad innebär att du låter oss på Myresjöhus ta hand om hela byggprocessen åt dig. Du skriver ett enda kontrakt och har oss som enda kontakt – vi tar hand om allt och ser till att du är inkluderad och uppdaterad hela vägen hem till ditt nya hus.

Med totalentreprenad slipper du:

  • Mängder av pappersarbete med kontrakt och offerter.
  • Själv projektleda inblandade entreprenörer.
  • Ta ansvar för att de arbeten som utförs blir korrekt gjorda.
  • Och själv reda ut vem som är ansvarig om något blir fel.
  • Bära arbetsmiljöansvaret: alltså vara ansvarig om något händer på byggplatsen.
  • Själv lösa problemet om någon av dina anlitade entreprenörer blir sjuk – eller gå i konkurs.

Trygghet värd sitt pris

Att välja Myresjöhus totalentreprenad kostar såklart lite extra. Men du får också en hel del för pengarna. Till skillnad från hos många andra husleverantörer ingår grunden, liksom grundläggande markarbeten. Behöver din tomt lite mer jobb tillkommer kostnader för det – men sådant tar vi reda på innan vi tar fram ditt pris.

Allt detta ingår också:

  • Din projektledare som ser till att bygget löper på som det ska, så att du slipper ta ledigt från jobbet för att agera problemlösare.
  • Alla försäkringar du behöver: från färdigställandeskyddet, som skyddar dig ifall något skulle hindra oss från att slutföra entreprenaden, till nybyggnadsförsäkringen som täcker byggrelaterade skador som upptäcks efter att du flyttat in.
  • Kontrollbesiktning och slutbesiktning.
  • Kostnader för avfallshantering, provtryckning/fuktmätning, byggställning, byggbarack och lyftkran – med mera.

Passar totalentreprenad för dig?

Förmodligen. Totalentreprenad passar alla som vill ha en trygg och bekväm resa hem. Du behöver ingen tidigare kunskap om att bygga hus och du får lättare att hålla koll på kostnaderna. Att välja totalentreprenad innebär att vi på Myresjöhus tar totalansvaret för allt som kan kännas besvärligt med att bygga hus. Till dig överlåter vi allt som är härligt, som att välja hur ditt nya hem ska se ut.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.