Beställ katalog

Garage & Carportar

Här hittar du alla våra garage och carportar. Våra sidobyggnader passar stilen på ditt nya hus och kompletterar boendet med flera genomtänkta utrymmen.

Mer plats för allt du gillar

Vi människor har en tendens att samla på oss saker. Vissa av dem använder vi ofta och andra placeras undangömda i ett garage. Oavsett om du förvarar saker i garage, byråer eller klädkammare – så är det skönt att hitta dem snabbt. På Myresjöhus har vi byggt smarta sidobyggnader för förvaring lika länge som vi byggt hus. De hjälper dig både att få mer plats för allt du gillar – och det du inte klarar av att slänga.

Våra sidobyggnader har stående lockpanel och sadeltak som standard. Men du kan såklart välja mellan en rad övriga panelvarianter och puts för att anpassa stilen till ditt hus. Du kan också välja mellan sadeltak med 27 eller 14 graders lutning, alternativt pulpettak med 14 graders lutning.

Förvaring eller extrarum?

Det finns många sätt du kan utnyttja din sidobyggnad på. Vi har färdiga inredningspaket som gör förvaringen mer praktisk och överskådlig. Eller så skapar du ett extra rum för yoga, tågbanor eller musik. Det är helt upp till dig.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.