Tryggheten är avgörande för våra kunder

När våra kunder berättar om varför de valde att bygga hus med Myresjöhus är tryggheten ett ofta återkommande ord. Myresjöhus är Sveriges äldsta hustillverkare och med över 94 000 byggda hus sedan 1927 står vi för den trygghet och stabilitet som du söker när du väljer en hustillverkare.

Hemma hos-reportage

"Tryggt att välja en stabil hustillverkare som Myresjöhus"

Efter flera års letande efter det perfekta huset fick Agnes och David nog och bestämde sig för att bygga sitt eget. Mindre än ett år efter att de bestämt sig och gjort sin beställning kunde de flytta in i sitt nya Myresjöhus.

Läs hela artikeln här

Hemma hos-reportage

"Vi fick väldigt mycket för pengarna hos Myresjöhus"

I november 2014 stod huset färdigt. Ett nybyggt Smart 178, i ett klassiskt villaområde som annars mest består av gamla hus. Följ med hem till familjen Illman som byggde ett Myresjöhus norr om Stockholm. 

Läs hela artikeln här

Följ de som bygger i våra bloggar

Läs om familjen som just nu bygger nytt hus i Umeå

I våra husbloggar kan ni följa de som just nu bygger nytt hus med Myresjöhus. Familjen Steinwall till exempel, som just nu bygger ett Smart 168 i Umeå. Följ deras resa här!

Läs hela bloggen här

Följ de som bygger i våra bloggar

Läs om familjen som snart flyttar in i nytt hus i Norrköping

I våra husbloggar kan ni följa de som just nu bygger nytt hus med Myresjöhus. Familjen Gyllemo bygger huset Smart 168 i Norrköping som nu närmar sig inflyttning. Läs om deras resa här!

Läs hela bloggen här