Beställ katalog

Drömmer du om ett eget arkitektritat hus? Träffa våra arkitekter

Alla våra hus är skapade av några av branschens bästa arkitekter, och du har dessutom stora möjligheter att anpassa det efter dina önskemål. Drömmer du istället om ett arkitektritat hus helt efter din egen vision? Då ska du träffa våra arkitekter.

Så funkar det...

Arkitektritat hus med dina önskemål i fokus

Vilket Myresjöhus du än väljer får du ett arkitektritat hus redan från början. Men du har också möjlighet att tillsammans med våra arkitekter forma ditt nya hus helt utifrån dina visioner, önskemål och förutsättningar. Det kan handla om att ta vara på en speciell utsikt på tomten, att ge huset en stil som passar in i omgivningen – eller att skapa ytor som passar för just din familj och er vardag.

Värdet av arkitektens input

Att rita sin egen planlösning är inte alltid det enklaste, inte minst när det handlar om hemmets kommunikationsytor. Som blivande husägare är man ju ofta mer intresserad av spektakulära sällskapsytor än att skapa en bra förbindelse in till sovrummen. Kanske är det här du faktiskt har störst hjälp av arkitektens input: de vet vad som fungerar. Våra arkitekter är inte bara experter på att förverkliga det du ser framför dig – de får också din vision att funka i verkligheten.

"När jag ritar ett hus tänker jag alltid på vad du möts av när du kliver innanför dörren. Det kan vara siktlinjen genom huset, ljuset, rymden eller kopplingen mellan de olika rummen – eller våningarna. En bra planlösning ger ett tillgängligt hus, där luftiga passager också ger utrymme för funktion. Kanske kan en större hall ge rum åt en arbetsplats? Kanske kan en passage bli ditt eget konstgalleri?"

Frida Andersson, chefsarkitekt på Myresjöhus

Anpassa eller tänka helt nytt

Under mötet med arkitekten kan du både få hjälp med att anpassa en befintlig ritning eller att rita upp något helt nytt. Här får du också hjälp med att ta hänsyn till både tomtens förutsättningar och detaljplanen. Dessutom kan ni tillsammans hitta den lösning som passar bäst för din plånbok. Vi lever ju våra liv på olika sätt, och vårt jobb är att få ditt nya hem att spegla det. Att skapa ett hem som framkallar känslan av ”wow, här vill jag vara”.

Myresjöhus sortiment

Hitta din favorit bland aktuella husmodeller

Smidigt eller storslaget? Modernt eller klassiskt? Bland våra husmodeller finns något för alla. Husdrömmen ska inte behöva vänta.

Se våra husmodeller!

Anpassa planlösnig

Känns huset bara nästan helt rätt?

Då kanske du bara vill ha hjälp med att anpassa husets planlösning? 

Så går det till

Gott om bra idéer

Inspireras av tidigare husfavoriter

Alla hus får inte rum i katalogen, hur fina de än är. Här kan du inspireras av tidigare husfavoriter. Kanske hittar du den rätta just här?

Kika in i arkivet

Vill du träffa en arkitekt?

Kontakta oss för ett första möte

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.