Beställ katalog

Om våra hus

Ett Myresjöhus är något alldeles extra. Produkten av närmare hundra års husbyggarerfarenhet. Ritat av våra bästa arkitekter, byggt i trä – på ett industriellt och kvalitetssäkert vis – med inredning och utrustning från ledande leverantörer. Och många egna valmöjligheter.

Kvalitet, stil och smak

Ett Myresjöhus andas kvalitet in minsta detalj. Från arkitektens design till byggnadssätt, materialval och tillval – ja, hela vägen fram till ett färdigt hus. Men stil och personlig smak ska också få rum. Därför visar vi våra hus i flera olika stilar, så att du får mesta möjliga inspiration för att göra ditt nya hem till ditt eget. Till din hjälp har du ett brett sortiment av tillval från ledande leverantörer. Med hjälp av våra arkitekter kan du dessutom anpassa huset efter dina önskemål eller till och med rita ditt hus helt från grunden. Möjligheterna är många, och valet är ditt.

Så byggs ett Myresjöhus

Att våra hus börjar sin resa i vår husfabrik kanske du redan vet. Men låt oss berätta lite mer om alla fördelar med att bygga på vårt industriella vis.

Följ med till fabriken
Att bygga hem som håller i generationer ställer krav på att allt vi bygger in i våra hus håller måttet.
Jimmy Bäckstrand, Operativ chef

Finesser i ett Myresjöhus

Med snart 100 års husbyggarerfarenhet vet vi vad som fungerar – och vad som inte gör det. Här är bara några av finesserna du får när du väljer ett äkta Myresjöhus.

Smarta arkitektritade lösningar

Att välja ett Myresjöhus är att välja ett arkitektritat hus. Du kan tryggt falla för huset direkt ur katalogen, få hjälp med att justera planlösningen – eller med att rita ditt drömhus. Hos oss jobbar några av branschens bästa arkitekter, till din tjänst.

Ett effektivt klimatskal

Delarna som omsluter de uppvärmda ytorna i huset: tak, ytterväggar, fönster, ytterdörrar och grund kallas passande nog för husets klimatskal. Ett Myresjöhus har ett mycket effektivt sådant, vilket är viktigt för energieffektiviteten i ditt hus.

Hög utgångsstandard

Redan i sitt grundutförande kan du lita på att ditt nya Myresjöhus innehåller inredning och utrustning från välkända kvalitetsvarumärken. Kök från HTH, fönster från Elitfönster, badrumsinredning från Vedum, värmelösning från NIBE – med mera.

Uttryck och funktion

Vilka val kan jag göra i ett Myresjöhus?

Möjligheterna är många, och valet är ditt, brukar vi säga. Bland våra tillval finns allt från små detaljer som sätter stilen till större val som förbättrar din vardag. 

Utforska dina valmöjligheter
Ritz Sandström Säljare, Myresjöhus

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom ett par dagar.

Beställ katalog från Myresjöhus

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.