Beställ katalog

Utforska våra 2-planshus

Våra tvåplanshus är ritade för dig som vill ha maximal boyta, och ta vara på utsikten från din tomt. Husen ger dig goda möjligheter att bygga stort och koncentrerat på en mindre tomtyta, och att skapa ett hem utifrån just dina specifika behov.

Stora möjligheter med 2-planshus

Vill du bygga stort på en mindre tomtyta? Då ska du titta extra noga på våra 2-planshus. Att bygga på höjden ger nämligen en mer koncentrerad byggyta. I många av våra tvåplanshus kan du med fördel samla hela familjens sovrum en trappa upp och njuta av stora sociala ytor på entrévåningen. Och om du har en vacker utsikt från din tomt är det också en fördel att bygga högre så att du kan njuta av den fullt ut.

Våra 2-planshus

Ekdunge

 • 207 m2
 • 4 sovrum
Mer om husmodellen

Kungsspira

 • 161 m2
 • 5 sovrum
Mer om husmodellen

Morgondagg

 • 198 m2
 • 4 sovrum
Mer om husmodellen

Silvergran

 • 154 m2
 • 3 sovrum
Mer om husmodellen

Smart 133

 • 133 m2
 • 5 rum och kök
Mer om husmodellen

Smart 148

 • 148 m2
 • 6-7 rum och kök
Mer om husmodellen

Smart 166

 • 166 m2
 • 6-7 rum och kök
Mer om husmodellen

2-planshus hos Myresjöhus

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av arkitektritade 2-planshus, skapade för att passa olika familjers behov och livsstil. Med våra 2-planshus kan du njuta av extra utrymme och funktionalitet, samtidigt som du får möjlighet att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det.

Ett tvåplanshus planlösning

En väl genomtänkt planlösning lägger grunden till att skapa ett lika trivsamt som funktionellt hem, med naturlig koppling mellan alla rum och en öppen och luftig känsla. När du väljer planlösning till ditt tvåplanshus behöver du fundera över hur huset matchar era behov – både idag och i framtiden. Hur många ni är i familjen, vad ni gillar att göra och vilka behov ni har när det gäller arbets- och förvaringsutrymmen är viktigt att fundera på. Det samma gäller hur ni vill ha era gemensamma ytor som kök och vardagsrum .

Anpassa ditt 2-planshus

Hos oss får du även stora möjligheter att anpassa ditt 2-planshus efter dina egna önskemål, behov och förutsättningar. Våra arkitekter är experter på att förverkliga husdrömmar och hitta lösningar som passar din budget. Kanske hittar du dina drömmars hus här?

2-planshus ger extra utrymme och funktionalitet

Vanliga frågor om tvåplanshus

Svar: I vår husbyggarskola här på webben kan du läsa mer om hur hela husresan går till. Du är också alltid välkommen att ta kontakt med våra duktiga säljare, de svarar gärna på alla dina frågor.

Svar: Absolut. Hos oss kan du välja och vraka bland ett brett sortiment av tillval som passar de flesta tvåplanshus. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Svar: Absolut! Vi har gott om tomter till salu runt om i landet. Många passar fint för att bygga ditt tvåplanshus. Läs mer om våra tomter här.

Svar: Hur lång tid det tar att få sitt tvåplanshus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor från start till mål.

Svar: En fördel med att bygga ett tvåplanshus är att det ger mer boyta på en mindre tomt, samtidigt som det kan ge en mer uppdelad planlösning med separata utrymmen för sovrum, arbetsrum och gemensamma ytor.

Svar: Det skulle väl möjligen vara trapporna. I ett tvåplanshus blir det mer trappor att ta sig upp och ner för, vilket kan vara ett hinder för personer med nedsatt rörlighet eller för småbarnsfamiljer.

Svar: Det är viktigt att tänka på planlösningen och hur de olika utrymmena i ditt tvåplanshus ska användas. Det är också viktigt att ta hänsyn till tomtens förutsättningar, både med tanke på val av husmodell och hur huset placeras på tomten. Du behöver också ta reda på om detaljplanen tillåter tvåplanshus.

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.