Utforska våra 2-planshus.

Våra tvåplanshus är ritade för att du ska kunna ta vara på utsikten från din tomt. Husen ger dig även goda möjligheter att bygga stort och koncentrerat på en mindre tomtyta, för att skapa ett hem utifrån just dina specifika behov.

Stora möjligheter med 2-planshus

Vill du bygga stort på en mindre tomtyta? Då ska du titta extra noga på våra 2-planshus här nedanför. Byggytan blir mer koncentrerad, vilket ger en billigare uppvärmningskostnad. Om du har en vacker utsikt från din tomt är det också en fördel att bygga högre. När det gäller planlösningen är det smidigt att fördela ytan så att du får en umgängesdel på entrévåningen, medan övervåningen blir mer privat med sovrum, badrum och kanske ett allrum. 

Du kan även anpassa alla hus efter dina egna önskemål, behov och förutsättningar. Våra arkitekter är experter på att förverkliga husdrömmar och hitta lösningar som resulterar i rimliga priser. Kanske hittar du dina drömmars hus här? 

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.