Beställ katalog

Ekdunge

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 5 m
  • Byggarea 137 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se alla planlösningar

Ett ståtligt 2-planshus som flörtar med det klassiska

Att kombinera klassisk charm med modern bekvämlighet skapar ren husmagi. Ekdunge är ett oerhört vackert och funktionellt tvåplanshus med gott om rum för det goda livet.

Att Ekdunge är något alldeles extra märks redan i entrén. Här är det lätt att bli stående en stund och bara beundra rymden. Du blickar rakt fram mot vardagsrummets fönster och altandörr, och från övervåningen faller ljuset vackert in från halvmånefönstret i taket. In mot köket ser du den härliga serveringsgången och från köket har du fri sikt in mot matplatsen och vardagsrummet. Vid sidan av entrén ligger husets praktiska guldkorn: separat kapprum, WC med dusch, tvättstuga och en groventré med möjligheter.

Huset har totalt fyra sovrum, varav ett på entrévåningen som med fördel även kan användas som gästrum eller bibliotek. De övriga tre hittar vi en trappa upp, i gott sällskap av ett ljuvligt allrum med utgång till balkongen mot trädgårdssidan och ett lyxigt stort badrum med både badkar och dusch. Flera klädkammare tar hand om förvaringen – och du kan även välja att bygga om en av dem till bastu. Det här är, som sagt, ett hus för det goda livet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Sekelskifte

Från husets rymliga entré blickar du rakt fram mot vardagsrummets klassiskt spröjsade fönster och altandörr. Och från det ljusa, välkomnande köket har du fri sikt in mot matplatsen och vardagsrummet.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Sekelskifte

På övervåningen finns tre av husets sovrum och ett generöst utformat badrum. Här hittar du även ett allrum som vetter ut mot den ståtliga balkongen, med vitt träräcke. Därifrån har du utsikt över trädgården.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Sekelskifte

2 av 2

Övervåning - Sekelskifte

Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Ekdunge x Sekelsskifte

Ekdunge i sekelskiftesstilen är för dig som söker det ståtliga, storslagna och luftiga – med hela 2,70 i takhöjd. Vi blandar stående och liggande panel som färgsätts i klassiskt vit. Detta kompletteras på ett utsökt sätt med husets röda detaljer, titta bara på de inbjudande dubbeldörrarna och fönstrens vackra flaggspröjs. Tidstypiskt samsas med nutida och skapar en husdröm i särklass.

Med inslagen från sekelskiftesstilen blir Ekdunge en modern flirt med det klassiska
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Uppskattad energianvändning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energianvändning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

6 500

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

12 700

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Magnus Hoffner Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.