Beställ katalog

Gör plats för din personlighet

I vår kollektion Select har vi inte sparat på någonting alls. Här har våra arkitekter skapat hem för alla smaker och stilpreferenser, för vi vet ju att det här med hemlängtan är högst personligt.

En bred palett av husmodeller

Inom Select finns något för alla smaker och tomter, från enplanshus till tvåplanshus – ja, till och med suterränghus. Samtliga är ritade av våra begåvade arkitekter, med fokus på såväl estetik som funktion. Vilket hus du än faller för kan du förvänta dig ett hem med genomtänkt design och kvalitet in i minsta detalj – ett äkta gediget Myresjöhus, med andra ord.

En stil för alla

Här har våra arkitekter inspirerats av såväl nya trender som klassiska stilideal. Från danska designens rena linjer och industristilens karaktäristiska kontraster – till vår skandinaviska version av den ikoniska New England-stilen och klassiskt vackra hus inspirerade av såväl sekelskiftesstil som lantliga idyller. För att visa på dina möjligheter att skapa den stil just du längtar efter presenterar vi husen i ett antal utvalda stilar. Välkommen att bli inspirerad!

Utvald kvalitet från start

Redan i sin utgångsstandard håller såväl inredning som utrustning i ditt nya hem en hög klass med kök från HTH, ekgolv från Kährs, badrumsinredning från Vedum – med mera. Sedan har du alla möjligheter att lyfta fram din personliga stil och smak med mängder av olika tillval.

Ännu fler valmöjligheter

Har du fler önskningar att uppfylla? Då hjälper vi dig att anpassa huset efter dina behov – vare sig det handlar om att justera en planlösning, om husets gestaltning, eller att rita ett helt nytt hus bara för er. Som vi brukar säga: möjligheterna är många, och valet är ditt.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.