Att bygga hus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval. För dig som gillar att läsa själv har vi också samlat mycket av vår kunskap här.

Ta första steget mot ditt hus

Vi lär dig allt om att bygga hus i husbyggarskolan

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till husbyggarskolan

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs mer

Ett bättre bolån

Normalt får ditt bolån inte vara högre än 85 procent av husets värde, men genom vårt samarbete med Nordea har du möjlighet att låna upp till 90 procent. Dessutom får du som bygger med oss riktigt bra räntevillkor.

Läs mer

Vår målsättning: Noll fel

Vår Noll-fels-vision ingår som en extra trygghet när du bygger med vår totalentreprenad och innebär att vi noga kontrollerar varje del i arbetet med ditt hus för att nå målsättningen att inte ett enda fel ska finnas vid slutbesiktningen.

Läs mer

Kvalité och miljö

Vi erbjuder människor sunda bostäder av hög kvalité. Boendet i kombination med boendeekonomi påverkar kanske mer än något annat människors vardag. Detta ställer därför krav på oss som företag, både på våra produkter och på det sätt vi möter våra kunder.

Läs mer

Fördjupa dig

Frågor och svar

Att bygga ett nytt hus innebär många frågor och funderingar. Här ger vi svar på de vanligaste frågorna som ofta uppkommer när man ska bygga hus.

Vanliga frågor och svar