Beställ katalog

Att bygga hus med Myresjöhus.

Drömmer du om att bygga hus? Då har du kommit rätt. Att bygga hus med Myresjöhus innebär en trygg och bekväm hemresa – och stora möjligheter att få ditt nya hem precis som du vill ha det. Här berättar vi mer om hur det går till att bygga hus med oss.

Därför ska du bygga hus med oss

Ett Myresjöhus är något alldeles extra när det kommer till kvalitet, stil och rum för personlig smak. Men att bygga hus med oss innebär också att bygga hus med någon som verkligen kan sin sak – vi har ju gjort verklighet av husdrömmar i snart 100 år nu. Dessutom har du möjlighet att bygga extra tryggt med fast pris och totalentreprenad. Det är bara några anledningar att bygga hus med oss på Myresjöhus. Fler följer…

Lär dig allt i husbyggarskolan

Funderar du på var du ska börja? Ja, varför inte just här. I vår husbyggarskola går vi igenom hur det går till att bygga hus – steg för steg, hela vägen hem. Du får också mängder av tips som förenklar livet som nybyggare.

Hitta din stil!

Standard och tillval

Dina valmöjligheter.

När du bygger hus med Myresjöhus är valmöjligheterna många. Upptäck hur du kan anpassa ditt hem i olika stilar och välja tillval som passar ditt drömhus.

Utforska dina val!

Ett kontrakt, en kontakt

Vill du bygga hus med total trygghet?

Då väljer du vår välkända totalentreprenad. Här tar vi hand om hela byggprocessen åt dig. Du kan lägga tid på roligare saker, som hur ditt nya hem ska se ut.

Se alla fördelar

Ingredienserna i ett Myresjöhus

Allt om våra hus.

Ett Myresjöhus är ritat av våra bästa arkitekter, byggt i trä – på ett industriellt och kvalitetssäkert vis – med inredning och utrustning från ledande leverantörer. Och många egna valmöjligheter. 

Se allt du får

Därför är det tryggt att bygga hus med Myresjöhus

Vår välkända totalentreprenad med alla garantier och försäkringar du behöver, möjligheten att bygga med fast pris – och extra ekonomisk trygghet för dig som blir OBOS-medlem. Det är bara några av våra trygga fördelar.

Läs mer

Tema husfinansiering

Allt du behöver veta om husbyggarekonomi

Här får du svar på alla dina frågor om budget, produktionskostnadskalkyl och byggnadskreditiv – och mycket mer. 

Läs på

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Härlig läsning på temat bygga hus

Funderar du på hur det fungerar med finansiering? Eller kanske hur du ska tänka när du väljer planlösning? Här hittar du mängder matnyttig information och inspirerande innehåll på temat att bygga hus.

Vanliga frågor om att bygga hus

Ett Myresjöhus byggs med planelement. Rent praktiskt innebär det att husets konstruktionsdetaljer, till exempel väggelement, takstolar och bjälklagselement, byggs färdigt inne i vår husfabriks varma och torra miljö – för att sedan snabbt kunna monteras ihop på byggplatsen. Ett effektivt och kvalitetssäkert sätt att bygga hus på.

Läs mer om hur våra hus byggs

Många. Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval som passar de flesta smaker. Läs mer om allt du kan göra under Dina valmöjligheter.

Absolut! Vi har tomter till salu runt om i landet som bara väntar på att någon ska bygga sitt drömhus på dem. Ta en titt under Till salu.

Priset på ett Myresjöhus är en sak, men andra kostnader som hör till husresans gång varierar beroende på var i landet du bor och hur din tilltänkta tomt ser ut. Pata med en av våra duktiga säljare. De hjälper dig med en heltäckande produktionskostnadskalkyl som ger dig en tydlig bild av vad just ditt drömhus kommer att kosta.

Totalentreprenad passar alla som vill ha en trygg och bekväm resa hem. Du behöver ingen tidigare kunskap om att bygga hus och du får lättare att hålla koll på kostnaderna. Med totalentreprenad tar vi på Myresjöhus totalt ansvar för allt som kan kännas besvärligt med att bygga hus. Till dig överlåter vi allt som är härligt, som att välja hur ditt nya hem ska se ut.

Ta kontakt med en säljare nära dig. De hjälper dig att komma igång – och svarar gärna på alla dina frågor.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.