Vilket hus bygger du?

Under den här fasen kommer du att lära känna alla Myresjöhus husmodeller, få utforska möjligheterna med våra planlösningar – och lära känna stilalternativen i vårt sortiment.

Hur många plan?

En viktig fråga att ställa sig under den här fasen är dels hur många plan du vill ha – och dels hur många plan du får bygga. Som du kanske redan har förstått spelar detaljplanen en viktig roll här. Lär känna dina alternativ:

  • 1-planshus: Bland Myresjöhus husmodeller finns gott om utrymmeseffektiva planlösningar – även för dig som bygger 1-planshus. Allt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt hus och din tomt.
  • 1,5-planshus: 1,5-planshusen är en perfekt lösning de gånger som detaljplanen inte tillåter 2-planshus, men där byggnadshöjden gör det möjligt att bygga en vindsvåning med snedtak.
  • 2-planshus: Om ditt bygglov tillåter 2-planshus är det ett smart sätt att få ut en så stor boyta som möjligt – även på en mindre tomt. Det är dessutom ett bra sätt att få billigare uppvärmningskostnader och ta vara på utsikten från tomten.

Vilka alternativ har jag hos Myresjöhus?

När du har kommit en bit till på vägen har du olika vägar att gå för att förverkliga huset:

  • Befintliga husmodeller: I vårt hussortiment hittar du genomtänkta planlösningar, ritade av några av branschens bästa arkitekter.
  • Justera en av våra planlösningar: Du kanske har hittat en husmodell som NÄSTAN är vad du letar efter? Tillsammans med våra arkitekter kan du anpassa en planlösning för att den ska passa perfekt.
  • Inspireras av andra: Om du är nyfiken på hur andra har anpassat våra befintliga husmodeller kan du få ta del av tidigare kunders ritningar.
  • Träffa en av våra arkitekter: Myresjöhus arkitekter kan hjälpa dig och din familj omvandla era rutiner och behov till en sammanhängande planlösning – som är anpassad för just er.

Vilka stilar kan jag välja mellan?

Förutom planlösningen behöver du även ta beslut om husets design, på både utsidan och utsidan. När du vänder dig till Myresjöhus har du ett antal olika alternativ att välja mellan:

  • Exteriöra stilar: Vi har delat in våra nyritade hus i fem olika exteriöra stilar – Industriell, Modern, Lantlig, Ocean Living och Sekelskifte.
  • Interiöra stilar: För att insidan ska kunna matcha stilen på utsidan har vi tagit fram tre olika interiöra stilpaket – Industriell, Tradition och Modern.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.