Vilket hus bygger du?

Under den här fasen kommer du att lära känna alla Myresjöhus husmodeller, utforska möjligheterna med våra planlösningar – och bekanta dig med stilalternativen i vårt sortiment.

Hur många plan?

En viktig fråga att ställa sig under den här fasen är dels hur många våningar du vill bo på – dels hur många plan du får bygga. Som du kanske redan har förstått spelar detaljplanen en viktig roll här. Lär känna dina alternativ:

  • 1-planshus: Bland Myresjöhus husmodeller finns gott om utrymmeseffektiva planlösningar – även för dig som bygger 1-planshus. Allt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt hus och din tomt.
  • 1,5-planshus: 1,5-planshus är en perfekt lösning de gånger detaljplanen inte tillåter 2-planshus, men där byggnadshöjden gör det möjligt att bygga en vindsvåning med snedtak.
  • 2-planshus: Om ditt bygglov tillåter 2-planshus är det ett smart sätt att få ut en så stor boyta som möjligt – även på en mindre tomt. Dessutom tar du vara på utsikten från tomten.

Vilken husmodell passar oss?

Hos oss på Myresjöhus ska det vara lätt att hitta rätt. Därför har vi samlat våra husmodeller i tre olika kollektioner:

  • Level One: smart planerade och prisvärda husmodeller som sänker tröskeln för att bygga nytt.
  • Free your style: moderna hem i flera olika stilar som gör det enkelt att matcha just ditt uttryck.
  • Essential Styles: våra klassiker, här hittar du tidlösa husmodeller som alltid är lika populära.

Vilka alternativ har jag hos Myresjöhus?

När du bestämt dig för vilken hustyp du vill bygga är det dags att ta nästa steg mot att förverkliga huset:

  • Befintliga husmodeller: I vårt hussortiment hittar du genomtänkta planlösningar, ritade av några av branschens bästa arkitekter.
  • Justera en av våra planlösningar: Du kanske har hittat en husmodell som nästan har allt du letar efter? Tillsammans med våra arkitekter kan du anpassa en planlösning för att den ska passa perfekt.
  • Inspireras av andra: Om du är nyfiken på hur andra har anpassat våra befintliga husmodeller kan du få ta del av tidigare kunders ritningar.
  • Träffa en av våra arkitekter: Myresjöhus arkitekter kan hjälpa dig och din familj omvandla era rutiner och behov till en sammanhängande planlösning – som är anpassad just för er.

Vilka stilar kan jag välja mellan?

Förutom planlösningen behöver du även ta beslut om husets design, både på utsidan och på insidan. Hos oss på Myresjöhus har du ett antal olika alternativ att välja mellan:

Naturligtvis har du gott om valmöjligheter, såväl interiört som exteriört, oavsett vilken av våra huskollektioner du hittar hem i.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.