Dags att skriva kontrakt

När tomten är hittad och du har valt husmodell är dags att skriva kontrakt. Väl påskrivet är det en bindande handling, både för dig och för oss på Myresjöhus. Därför går vi alltid igenom kontraktet tillsammans med dig, båda parter ska vara nöjda.

Allt som rör ditt husköp

I kontraktet hittar du bland annat detaljer om priset, vad som ingår i köpet och när huset ska vara klart för inflyttning. Du hittar även information om garantierna som ingår i husköpet och deras löptid.

Handpenningen betalas in

I samband med att du skriver på ditt kontrakt betalar du vanligtvis handpenningen till Myresjöhus, den brukar ligga på 10% av det totala priset.

Om du bygger med totalentreprenad

I kontraktet specificeras allt det som hör din entreprenadform till. Om du bygger med Myresjöhus totalentreprenad kan du bland annat läsa om din tioåriga nybyggnadsförsäkring, färdigställandeskyddet och om dina produktgarantier.

Vem är ansvarig?

En annan viktig aspekt av ditt kontrakt med Myresjöhus är vem som tar ansvar för vilka delar av byggnationen. Om du bygger med totalentreprenad kommer din säljare eller projektledare sköta alla aktiviteter under hela byggprocessen. De har även hand om dokumenten som behöver upprättas – och kontakten med relevanta myndigheter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.