Dags att skriva kontrakt

När tomten är hittad och du har valt husmodell är dags att skriva kontrakt. Väl påskrivet är det en bindande handling för både dig och för oss på Myresjöhus. Därför är det alltid lika viktigt att kontraktet gås igenom ordentligt och att båda parter är nöjda.

Allt som rör ditt husköp

I kontraktet hittar du bland annat detaljer om priset, vad som ingår i köpet, när huset ska vara klart för inflyttning. Du hittar även information om garantierna som ingår i husköpet och deras löptid.

Handpenningen betalas in

I samband med att du skriver på ditt kontrakt betalar du vanligtvis handpenningen till Myresjöhus, som brukar ligga på 10 % av det totala priset.

Om du bygger med totalentreprenad

I kontraktet specificeras allt det som hör din entreprenadform till. Om du bygger med totalentreprenad från Myresjöhus kan du bland annat läsa om din tioåriga nybyggnadsförsäkring, färdigställandeskyddet och om dina produktgarantier.

Vem är ansvarig?

En annan viktig aspekt av ditt kontrakt med Myresjöhus är vem som tar ansvar för vilka delar av byggnationen. Om du bygger med totalentreprenad kommer din säljare eller projektledare sköta alla aktiviteter under hela byggprocessen. De har även hand om dokumenten som behöver upprättas – och tar hand om kontakten med relevanta myndigheter.

Bygg hela huset till fast pris

Upptäck fördelarna med totalentreprenad

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs mer om vår entreprenad

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.