Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Energi
  • Finansiering
  • Miljö/hållbarhet

5 anledningar till att bygga Smart

Myresjöhus Level One-sortiment består av enkla och riktigt prisvärda hus – och har självklart samma höga kvalitet som alla Myresjöhus har.

1. Samma höga utgångsstandard

Myresjöhus Smart-hus i serien Level One har en lika hög utgångsstandard som resten av vårt hussortiment. Den höga nivån på husets grundutförande och konstruktion är det som alla våra hus har gemensamt. Även om du inte gör några ytterligare val eller tillval utöver utgångsstandarden kommer du ändå ha ett hus där bland annat kakel, klinker, dörrar, köksinredning har en mycket hög kvalitet. Och utöver det finns det dessutom en rad val och tillval du kan göra för att sätta din unika stil på ditt hem.

2. Enkelhet som du vinner på

Tanken bakom våra Smart-hus är att kombinera en enklare och mer avskalad arkitektur med riktigt hög kvalitet. Tack vare husens utformning kan de produceras snabbare och till ett lägre pris. Färre utsmyckningar – men med stor möjlighet att sätta sin egen prägel. På så vis behöver du inte låta husdrömmen vänta. Och du och din familj kan njuta av ert hus i många år framöver.

3. Varje kvadratmeter tas vara på

Våra arkitekter har gjort det mesta av varje rum – med yteffektiva planlösningar i hela Level One-sortimentet. Alla våra Smart-hus är lättmöblerade och ger gott om plats för förvaring. Precis som på husets utsida har vi fokuserat mindre på utsmyckningar och mer på att skapa en genomtänkt rumsfördelning, med plats för hela familjen.

4. Kostnadsfria val & fler möjligheter

Det ska vara enkelt att ge huset den känsla du vill ha – därför har du flera kostnadsfria valmöjligheter till alla Smart-hus. Dessutom är Myresjöhus tillvalskatalog fylld av ytterligare möjligheter, för husets utsida och insida. Dras du till en modern känsla, det klassiskt lantliga eller det kontrastrika och industriella? Med tillval som panel, foder, olika typer av fönsterspröjs och flera takutföranden kan du hitta just din stil.

5. Hållbart & energieffektivt

Alla hus från Myresjöhus byggs med ett effektivt klimatskal – det betyder att alla delar som omsluter husets uppvärmda delar (tak, ytterväggar, fönster, ytterdörrar och grund) förhindrar värmeläckage. I kombination med en frånluftsvärmepump från NIBE har du riktigt bra förutsättningar för att hålla nere dina energikostnader. Och i kombination med ett av deras solcellspaket kan du halvera eller till med neutralisera din energiåtgång – med hållbar solenergi.

Jonas Larsson Säljare, Myresjöhus

Katalogen skickas kostnadsfritt hem till dig inom ett par dagar.

Beställ katalog från Myresjöhus

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.