Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Energi
  • Finansiering
  • Miljö/hållbarhet

5 anledningar till att bygga Smart

Vår huskollektion Smart består av riktigt prisvärda hus – med samma höga kvalitet som alla andra Myresjöhus. Hemligheten ligger dels i en utformning som gör att vi kan bygga dem extra effektivt i vår husfabrik, dels i ett lite mer paketerat erbjudande.

1. Samma höga utgångsstandard

Myresjöhus Smart-hus byggs med samma höga kvalitet och har en lika hög utgångsstandard som resten av vårt hussortiment. Även om du inte gör några ytterligare val eller tillval kommer du ändå ha ett hus där både inredning och utrustning kommer från ledande leverantörer.

2. Enkelhet du vinner på

Våra Smart-hus kännetecknas av en härligt enkel och avskalad arkitektur. Tack vare husens utformning kan de produceras snabbare och till ett lägre pris. Färre utsmyckningar – men fortfarande med möjlighet att sätta sin egen prägel. Själva tanken bakom konceptet är att göra steget in i ett Myresjöhus lite enklare. Husdrömmen inte ska behöva vänta.

3. Tar vara på varje kvadratmeter

Här har våra arkitekter gjort det mesta av varje rum – med yteffektiva planlösningar som är enkla att möblera och ger gott om plats för förvaring. Precis som på husets utsida har vi fokuserat mindre på utsmyckningar och mer på att skapa en genomtänkt rumsfördelning, med plats för hela familjen.

4. Smarta val sätter stilen

Modernt, lantligt eller industriellt? Kanske New England-känsla a la vår skandinaviska version Ocean Living? När du bygger Smart blir det enkelt att ge huset den känsla du vill ha. Alla våra Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika stilmässiga uttryck.

5.Extra prisvärd hemresa, eller extra allt

Vill du bygga extra prisvärt väljer du att låsa huset för större ändringar – då får du en generös rabatt på huspriset, och kan ändå göra gott om egna inredningsval för att göra ditt nya hem till ditt eget. Vill du göra större ändringar som påverkar husets installationer, planlösning eller taklutning? Det går självklart också bra. Men smakar det lite extra, så kostar det lite extra... Hos oss på Myresjöhus är möjligheterna många, och valet är alltid ditt.

Glenn Dolk Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.