Beställ katalog
  • Att bygga hus
  • Hemmafix
  • Trender

Därför ska du skaffa ett huskonto på Instagram

Inget drömhus utan inspiration, eller hur? Men har du tänkt på att du som husbyggare också kan inspirera någon annans husdröm? Enkelt: skapa ett huskonto på Instagram.

Få inspiration av andra

Våra sociala kanaler rymmer tonvis av husinspiration. Från färgsättning av fasaden till inredning och tapeter. Och det bästa av allt? När du letar på #myresjöhus eller #mittmyresjöhus kan du se hur andra som bygger hus med just oss har gjort. Det blir ju något extra när idéerna faktiskt går att genomföra i verkligheten, eller hur?

Vi lär oss av varandra

Vissa bygger hus för första gången, andra har gjort det förut. Vissa har kommit långt, andra har just hittat en tomt. Det finns så mycket kunskap och erfarenheter att ta del av från våra husbyggare runt om i landet. Varför inte dela med dig av din?

Låt ditt hus få chans att synas

Även vi på Myresjöhus kontor gillar att inspireras av våra husbyggare. Med jämna mellanrum visar vi därför upp utvalda bilder som taggats med #mittmyresjöhus. Kanske blir det just ditt hus som syns nästa gång? Då och då gör vi också hemma hos-reportage hos utvalda husbyggare, som sedan visas upp på vår webb. Även dessa hittar vi oftast via deras huskonton på Instagram. Nästa gång kanske det är din tur?

Därför skapade vi våra huskonton

Mathilde och Jacob på @resantillhus som bygger ett Smart 126

"Vi skapade huskontot för att kunna dela med oss av tips men även lära känna andra som bygger. Genom att ha ett huskonto lär man känna fler som bygger men även få en massa inspiration till sitt eget husbygge. Man hjälper varandra, ibland är det vi som frågar och ibland får vi massa frågor. Nu när vi har haft vårt konto ett tag så har vi till och med skapat vänskapsrelationer med andra som bygger, så otroligt roligt."

 

Marie och Pasel som visar sitt husbygge under @sthlmvillan

"Tanken med vårt huskonto var att det skulle vara ett digitalt fotoalbum för oss att titta tillbaka i. Sen har det använts för att hitta inspiration och få tips från folk som är på samma resa med att bygga sitt drömhus. Vi har kikat mycket för inspiration men även etablerat kontakt med personer som också bygger hus."

Inspireras av andras huskonton på Instagram

 

Kundreportage

Vad tycker våra kunder?

Vem vet mer om hur det är att bygga hus med oss, än någon som redan gjort det? Nej, vi tänkte väl det. Här lämnar vi över ordet till våra kunder runt om i Sverige.

Läs reportagen
Mikael Wallenberg Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.