Sluttningshus / Suterränghus

Våra sluttningshus, eller suterränghus som det också kallas, är anpassade för tomter med brant lutning. På så sätt kan du bättre utnyttja markytan och får större möjligheter när du inte kan (eller vill) jämna ut marken. Här kombinerar vi flexibla planlösningsmöjligheter med imponerande designuttryck.

Suterränghus för tomter med brant lutning

Sluttningshus är hus som är anpassade för tomter med brant lutning där du av olika anledningar vill undvika omfattande markarbeten. I många fall kan det även bli billigare att bygga ett suterränghus än att jämna ut marken. 

Genom att dela upp huset i två våningar, så får du både maximalt med boendeyta och tomtyta. En del av nedervåningen hamnar under marknivå. Där ritar vi oftast in förråd och tvättstuga eftersom det inte finns något naturligt ljusinsläpp. Entrén finns på husets övre eller nedre våning beroende på hur det ligger i förhållande till gatan. Det går även att anpassa våra hus för att de ska passa just dig och dina förutsättningar.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.